GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CONFLICT

VIDEO Bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a durat mai mult decât s-a crezut inițial » Ce au surprins camerele de supraveghere

Imagini noi cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, surprinse de camerele de supraveghere din zonă, au apărut marți seară în spațiul public. / FOTO: Captură @realitatea.net +49   FOTO
Imagini noi cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, surprinse de camerele de supraveghere din zonă, au apărut marți seară în spațiul public. / FOTO: Captură @realitatea.net

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 septembrie 2022 00:19 / Actualizat miercuri, 28 septembrie 2022 02:40

Imagini noi cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, surprinse de camerele de supraveghere din zonă, au apărut marți seară în spațiul public. 

Vineri, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au oferit scene de-a dreptul șocante. Aflați în plin divorț și într-un nesfârșit scandal public, cei doi au depășit orice limită și s-au luat la bătaie în fața vilei pe care impresara o deține în Snagov.

Doi pumni în fața bunului simț
Doi pumni în fața bunului simț

Bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, surprinsă de camerele de supraveghere

Realitatea.net a publicat noi imagini, de data aceasta surprinse de camerele de supraveghere din zonă. În noile cadre se observă cum altercația continuă și după cadrele surprinse de finul Anamariei.

Reghecampf deschide violent ușa mașinii din care era filmat și se îndreaptă amenințător spre șofer, în timp ce impresara încearcă să îl oprească. Antrenorul ajunge în dreptul șoferului, iar Anamaria Prodan susține că finul ei a fost agresat:

„I-a rupt tricoul șoferului, l-a amenințat cu moartea, l-a zgâriat, m-am băgat între ei, l-am împins, l-am luat, am încercat să îl calmez, i-am spus că îi face plângere penală, că nu e normal ce face. Nu te înțelegi cu el”

Apare și un al patrulea participant la conflict, care pare a fi șoferul lui Laurențiu Reghecampf. Acesta asistă însă pasiv la scenele șocante.

Când situația pare că s-a calmat, Reghecampf se îndreaptă din nou spre șoferul Anamariei. Înainte să ajungă din nou la ușa mașinii, el și fosta soție își împart din nou lovituri.

Atât Anamaria Prodan, cât și Laurențiu Reghecampf au ajuns la INML în urma bătăii din stradă. Impresara a fost filmată cu brațul imobilizat și șchioptând, în timp ce antrenorul avea vănătăi evidente la nivelul feței.

VIDEO Bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, filmată de un apropiat al impresarei

Citește și alte știri despre conflictul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf:

Anamaria Prodan, la INML după bătaia cu Reghecampf! A ieșit șchiopătând, a fost sprijinită de o prietenă și avea brațul bandajat

Gigi Becali, prima reacție după bătaia dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan: „Ce să faci, tată?”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (5)
mihneailie030
mihneailie030  •  29 Septembrie 2022, 07:19

Dacă ar fi ignorați, total, conflictul s, ar stinge imediat.

Papalaga
Papalaga  •  28 Septembrie 2022, 08:24

Numai ca Realitatea Plus e proprietatea *** Prodan , asta ati uitat GSP ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

DanielAndrews
DanielAndrews  •  28 Septembrie 2022, 07:34

Din filmarea asta mi se pare si mai mult ca a Reghe a fost provocat. Se pare ca cel lovit, conform ochiului vsnat, a fost el, pentru ca in aceasta filmare nu o loveste pe *** nici macar o data, doar o tine sau o impinge.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează