GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ROMÂNIA

Băutura vedetă din cluburi va fi INTERZISĂ în România! Vardy spunea că îl face să alerge ca un nebun

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 septembrie 2020 19:28 / Actualizat duminica, 13 septembrie 2020 10:50

Băuturile energizante ar urma să fie interzise în România pentru persoanele care nu au împlinit 18 ani. 

Românii consumă peste 10 milioane de litri de băuturi energizante, cu conținut ridicat de cofeină, pe care ar cheltui în jur de 40 de milioane de euro. Ministerul Sănătății ar vrea să le interzică pentru persoanele sub 18 ani, cele mai vulnerabile la substanțele pe care energizantele le conțin, notează playtech.ro. 

Energizantele sunt folosite în România foarte des și în cluburile de dans, acolo unde tinerii le amestecă cu substanțe alcoolice. 

Prevederile proiectului de lege pentru interzicerea energizantelor

  1. Se interzice comercializarea băuturilor energizante persoanelor cu vârsta sub 18 ani, inclusiv prin comerțul online și/sau alte metode de vânzare la distanță. 
  2. Se interzice comercializarea băuturilor energizante prin automate, cu excepția celor amplasate în clădirile cu destinație exclusivă spațiilor pentru birouri. 
  3. Se interzice comercializarea băuturilor energizante în unităţile sanitare şi în incinta unităţilor de învăţământ preuniversitar, inclusiv prin automate din incinta acestora.

„Alerg ca un nebun!" » Alcool și energizante înaintea meciurilor! Cum arată meniul zilnic al unui supergolgeter din Europa!

Britanicul Jamie Vardy, revelaţia din sezonul 2015-2016 de Premier League, a dezvăluit atunci meniul obişnuit din ziua unui meci: 250ml vin de Porto, 3 doze de Red Bull, un expresso dublu şi o omletă cu şuncă şi brânză!

Jucătorul lui Leicester consumă şi 3 energizante înainte de fiecare partidă de campionat. Prima doză de Red Bull după ce se trezeşte, a doua la 11:30, imediat după ce a servit sandwich-ul, iar ultima, la antrenamentul premergător meciului, lăsând puţin şi pentru vestiar. „Deci 3 doze de Red Bull, un espresso dublu şi o omletă cu şuncă şi brânză mă fac să alerg ca un nebun în ziua meciului", a adăugat atacantul.

Mădălina Ghenea vs Georgina Rodriguez pe covorul roșu de la Veneția

+22 FOTO

Citește și:

Cum a vrut Becali să bată un invitat în studioul OTV: „Dan Diaconescu era în delir, Gigi m-a urmărit vreo două luni prin oraș” + Cum s-a încheiat totul

Cine e misteriosul actor care i-a furat inima Sandrei Izbașa: „Awww, esti vagaboooont”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
2375931792492486
Sorin Ionascu  •  12 Septembrie 2020, 10:28

"persoanele care nu au îndeplinit 18 ani" Si cam ce ar trebui sa faca sa-i "indeplineasca"? Vai de capul vostru, il tineti doar de decor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează