GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Cătălin Moroșanu, în război cu Poliția Rutieră: „Stăteau băieții, zici că apar ca îngerașii.... Aștept să văd video cu înregistrarea”

Articol de GSP - Publicat joi, 14 octombrie 2021 18:47 / Actualizat joi, 14 octombrie 2021 19:48

Cătălin Moroșanu a vorbit deschis la „Prietenii lui Ovidiu” despre relația de 19 ani cu soția Georgiana, despre cum i-a luat Poliția Rutieră permisul când venea spre București și răspunde extrem de sincer la întrebarea lui Ovidiu Ioanițoaia, „Ai lovit vreodată vreo femeie?”

- Cătălin, s-a scris la un moment dat că ai fost la un pas de divorț.

- Eu cu soția mea avem o relație de 19 ani. Făceam împreună naveta cu trenul, stăteam la 18 kilometri de Iași și veneam cu trenul. Împreună am stat în căminul de studenți, împreună am stat în chirie, împreună ne-am făcut casa de la Iași. Împreună am făcut foarte multe lucruri. Într-adevăr mai ieșeam în cluburi cu băieți cu fete, și automat apărea "Uite ce face, vorbește cu persoana respectivă, uite ce se întâmplă". Presa abia așteaptă să vină cu totul felul de titluri scandaloase. Nu s-a pus niciodată problema să divorțăm.

- Acum ai venit cu mașina la emisiune. Nu aveai permisul luat?

- Mi-au zis că aveam 154, dar eu am văzut că aveam 135. Am făcut imediat contestație. M-am gândit să mă duc la Mănăstirea Bârsana, din Maramureș, să fac un pomelnic pentru Poliția Rutieră Română. "Să vă dea Dumnezeu sănătate și iubire, și tot ceea ce vă doriți. Să vă exercitați meseria în cel mai bun mod". Pomelnic de 100 de lei, la vii. Când îți ia permisul te enervezi, te frustrezi. Eram între Buzău și Urziceni, nici nu i-am observat. Stăteau băieții, zici că apar ca îngerașii.... Aștept să văd video cu înregistrarea. Dacă am 154, predau permisul, la revedere, sănătate!

- Vreau să fii sincer. Tu erai bătăușul clasei când erai mic?

- Eu am fost victima bullying-ului la mine în clasă. Toți făceau mișto de mine că eram de la țară. M-am apucat de rugby la 14 ani pentru că aveam un coleg de clasă care avea un trening de la Poli Iași și toată lumea îl respecta. Așa m-am apucat de rugby și asta m-a ajutat să mă descopăr. 

Acum, când organizez vreun eveniment fac campanii anti-bullying. Mă duc la fiecare elev care este o victimă... După ce m-am apucat de sport, mi-am depășit frustrările. Sunt exemplul care a reușit! Chiar dacă am momente și momente, când sunt coleric, când liniștit. Sunt o fire explozivă, n-am cum să fiu calm și să-l bat pe ăla. Ori ești nebun, ori nu ești deloc.

- Ai lovit vreodată vreo femeie?

- Sincer, în viața mea n-am lovit o femeie! De când sunt eu pe pământul ăsta n-am lovit o femeie!

CITEȘTE ȘI

EXCLUSIV Cătălin Moroșanu, totul despre „Sergiu-călărețul”: „Strângea fier vechi cu căruța și a dat apartamentul unui interlop din Iași!”

EXCLUSIV Decizie radicală, Cătălin Moroșanu se retrage! „E mult mai greu decât în sport. Trebuie să ai abilități ca să lupți printre rechini!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (4)
maccarone707
maccarone707  •  16 Octombrie 2021, 11:35

minunat articol de sport. multumim ghesepe

dora
dora  •  14 Octombrie 2021, 21:08

Individul a condus si conduce numai masini puternice, este spaima soselelor din cauza vitezei mari - mult peste limita legala - cu care circula ...si tot Politia Rutiera este de vină. Ca il pândeste. Si si-a luat inapoi permisul suspendar. Mi-e rău !!!

1502525783399990
Cornel Solomon  •  14 Octombrie 2021, 20:54
Postat de elgabri pe 14 Octombrie 2021, 20:12

Nu mai promovati cocalarul asta

Eu respect omul care a plecat de "jos" și s-a chinuit până a reușit în viață. Tu? Un neica nimeni care-și spune părerea proastă dictată de și mai proasta căpățână.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează