DIVERSE  ·  SPANIA

Cauza infarctului suferit de Iker Casillas a fost dezvăluită de apropiați: „A fost și este absolut terorizat de acest gând!”

Duminica, 20 Octombrie

Portarul Iker Casillas, 38 de ani, a suferit un infarct pe 1 mai anul acesta, la un antrenament. 

Probleme de sănătate din familie se extind și la soția goalkeeperului, Sara Carbonero, 35 de ani, care a fost operată și acum face tratament, după ce i-a fost depistat un cancer ovarian. 

Presa din Spania a publicat acum câteva detalii din spatele suferinței portarului, al cărui infarct ar fi fost cauzat de trauma soției sale.

Cotidianul La Razon a obținut informații care nu se știau până acum, de la apropiați ai cuplului. Aceștia spun că „Iker a aflat de boala Sarei cu puțin timp înainte de a face infarct. A trăit momente de tensiune, foarte intense, atacuri de panică și o frică teribilă că Sara ar putea să nu facă față operației și tratamentului ulterior. A fost și este absolut terorizat de acest gând!”. 

„Sara e o femeie foarte puternică și curajoasă, ne-a spus că e convinsă că va ieși cu bine din acest calvar. Are încredere în medici și o mare poftă de viață. E optimistă, nu s-a exprimat niciodată în alt sens. Dacă are îndoieli, le ține foarte ascunse”, au mai spus apropiații.

Iker și Sara sunt împreună din 2010 și au doi băieți, Lucas și Martin.

Casillas a revenit în august la antrenamentele lui Porto, dar încă nu a evoluat într-un meci oficial după infarct.Firea s-a dezlănțuit la adresa lui Orban: 'Țevile nu se repară nici cu whisky'. Ce a spus premierul

Libertatea

Comentarii (2)

c4n1b4lul  •  20 Octombrie 2019, 22:41

Dumnezeu să-i ajute să treacă peste această cumpănă grea a vieții !

bazinga  •  20 Octombrie 2019, 12:14

PACAT DE AMANDOI...

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
18:00 Fotbal, Liga 1

Sepsi Sfântu Gheorghe - Academica Clinceni

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, Liga 1

Voluntari- Viitorul

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - FC Nurnberg

Digi 2
Program TV complet

Liga 1