DIVERSE  ·  SPANIA

Cauza infarctului suferit de Iker Casillas a fost dezvăluită de apropiați: „A fost și este absolut terorizat de acest gând!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 octombrie 2019 12:00

Portarul Iker Casillas, 38 de ani, a suferit un infarct pe 1 mai anul acesta, la un antrenament. 

Probleme de sănătate din familie se extind și la soția goalkeeperului, Sara Carbonero, 35 de ani, care a fost operată și acum face tratament, după ce i-a fost depistat un cancer ovarian. 

Presa din Spania a publicat acum câteva detalii din spatele suferinței portarului, al cărui infarct ar fi fost cauzat de trauma soției sale.

Cotidianul La Razon a obținut informații care nu se știau până acum, de la apropiați ai cuplului. Aceștia spun că „Iker a aflat de boala Sarei cu puțin timp înainte de a face infarct. A trăit momente de tensiune, foarte intense, atacuri de panică și o frică teribilă că Sara ar putea să nu facă față operației și tratamentului ulterior. A fost și este absolut terorizat de acest gând!”. 

„Sara e o femeie foarte puternică și curajoasă, ne-a spus că e convinsă că va ieși cu bine din acest calvar. Are încredere în medici și o mare poftă de viață. E optimistă, nu s-a exprimat niciodată în alt sens. Dacă are îndoieli, le ține foarte ascunse”, au mai spus apropiații.

Iker și Sara sunt împreună din 2010 și au doi băieți, Lucas și Martin.

Casillas a revenit în august la antrenamentele lui Porto, dar încă nu a evoluat într-un meci oficial după infarct.Câți români au murit în primele 6 luni din 2020, comparativ cu prima jumătate din 2019. Date oficiale
Libertatea
Comentarii (2)
c4n1b4lul  •  20 Octombrie 2019, 22:41

Dumnezeu să-i ajute să treacă peste această cumpănă grea a vieții !

bazinga  •  20 Octombrie 2019, 12:14

PACAT DE AMANDOI...

Vezi toate comentariile (2 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
18:30 BARAJ L1
Mioveni - Chindia
Look Plus, Telekom și Digi
21:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
22:00 UCL
Atalanta - PSG
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1