GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INEDIT

FOTO De necrezut! Unde lucrează în prezent Claudiu Răducanu » „Blocnotes” s-a recăsătorit, după ce fosta nevastă i-a luat banii

Articol de - Publicat joi, 19 ianuarie 2023 18:20 / Actualizat joi, 19 ianuarie 2023 19:15

Claudiu Răducanu, 46 de ani, a devenit cadru didactic și pare să fi trecut peste perioada în care gafele sale lingvistice erau virale.

Fostul golgeter de la FCSB și-a luat licența la Facultatea de Educație Fizică și Sport din Craiova și a devenit profesor de sport la o școală din aceeași localitate, conform impact.ro.

Căruțul buclucaș cu care a fost surprins Claudiu Răducanu
Căruțul buclucaș cu care a fost surprins Claudiu Răducanu
Căruțul buclucaș cu care a fost surprins Claudiu Răducanu
Căruțul buclucaș cu care a fost surprins Claudiu Răducanu
+23 FOTO

În plus, „Blocnotes” a lăsat în spate și perioada în care avea probleme cu legea, el fiind prins în Mexic cu carduri clonate. Claudiu și-a refăcut viața și are o nouă soție, alături de care este din 2019. Cei doi au și o fiică.

Claudiu Răducanu, probleme în prima căsătorie

Răducanu mai are un fiu, Armin, din prima căsătorie. Relația cu fosta soție, Alice, s-a încheiat cu scandal. 

Claudiu a cunoscut-o în 1999, într-un bar din Craiova, iar doi ani mai târziu s-au căsătorit. Pe 13 mai 2009, Tribunalul a pronunţat divorţul, iar fostul atacant le-a acuzat pe fosta soție și mama acesteia că i-au luat toți banii strânși din fotbal. 

În februarie 2019, Claudiu Răducanu a câștigat procesul și a încasat bunuri și bani în valoare de un milion de euro. Cei doi se judecă în continuare pentru o serie de bunuri.

De necrezut! Unde lucrează în prezent Claudiu Răducanu » „Blocnotes” s-a recăsătorit, după ce fosta nevastă i-a luat banii
Claudiu Răducanu alături de prima soție

Claudiu Răducanu, izvor nesecat de umor

Pe lângă celebra replică în care Claudiu Răducanu declara că își dorește să locuiască într-un „blocnotes”, fostul fotbalist a avut parte și de multe alte momente amuzante.

La un meci FC Vaslui - FCM Bacău, disputat în 2005, pe când Claudiu evolua pentru clubul lui Porumboiu, l-a „atacat” pe arbitrul Marius Martiș cu o solicitare bizară.

La un corner executat de Jovanovici, mingea a intrat direct în plasă, dar Răducanu s-a repezit la „central”, rugându-l să-l treacă pe el ca marcator: „Am atins-o, frățioare!”.

Căruțul buclucaș cu care a fost surprins Claudiu Răducanu
Căruțul buclucaș cu care a fost surprins Claudiu Răducanu
Căruțul buclucaș cu care a fost surprins Claudiu Răducanu
Căruțul buclucaș cu care a fost surprins Claudiu Răducanu
+23 FOTO

Martiș s-a conformat, iar misterul avea să fie dezlegat la scurt timp: Claudiu avea promisă o primă specială dacă marca un anumit număr de goluri pe durata sezonului.

Băi, cine dracu’ mai e şi Caniculă ăsta, că am văzut la televizor că face victime multe, omoară oameni?

- Claudiu Răducanu

În perioada când evolua la Bielefeld, Claudiu a ieșit într-o seară să cumpere bere, iar niște români, recunoscându-l, l-au abordat ca să-l salute printre tarabele de zarzavaturi unde nimerise. Intrase într-o hală deasupra căreia scria „Neumarkt”, „Piața Nouă”, dar Răducanu venise acolo știind că „Neumarkt” e un brand de bere!

Claudiu Răducanu a jucat de-a lungul carierei la 13 cluburi, cele mai cunoscute dintre ele fiind Universitatea Craiova, Steaua și Espanyol Barcelona.

58de goluri în 106 meciuri a marcat Claudiu Răducanu în cei patru ani petrecuți la Steaua. În 2001 a fost golgeterul Diviziei A, cu 21 de reușite.

VIDEO. Anecdotă fabuloasă cu Claudiu Răducanu: „A plecat singur prin munți, de frică”

Citește și alte știri: 

Larisa Iordache și Diana Bulimar, dezvăluiri din America Express: „Ne-a șocat această experiență!” + „Am avut și căderi nervoase”

Piesa în care îl face praf pe Pique i-a adus Shakirei o avere » Câți bani a câștigat în doar 4 zile

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  22 Ianuarie 2023, 09:34

Hai și cu doctoratul! Hai, că învățământul românesc permite orice, de când țucăm Occidentul în dos!

mvm1955
mvm1955  •  20 Ianuarie 2023, 15:48
Postat de corectorul pe 20 Ianuarie 2023, 11:33

Claudiu Raducanu a terminat o facultate de sport. Or, in contextul in care a fost sportiv profesionist, este indubitabil ca se prezuma a fi capabil sa predea sport (sa invete copii cum sa faca sport in genere).

Normal , le poate ”vorbi” prin semne !!!! Intrebarea mea nu este cum a terminat o facultate(!!!!!) in Craiova (!!!!) ci cum si-a luat bacul ?????

inshallah
inshallah  •  20 Ianuarie 2023, 12:16

bah, ziaristi de doi bani! Asta e articol, bah? Va faceti de ras. Oricum, nu e vreo diferenta intre voi si CR. semi-iliterati. Macar ala isi vede de viata lui

Vezi toate comentariile (26)
Comentează
Close