GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  AUTO

Ce s-a întâmplat cu un BMW care a urcat pe o pârtie de schi din Sibiu

Articol de GSP - Publicat marti, 07 ianuarie 2020 23:48

Șoferul unui BMW a urcat cu mașina pe pârtia de schi de la Oncești, însă a rămas înzăpezit și a primit o amendă uriașă.

Bărbatul ar fi urcat pe pârtie în jurul orei 00:00 în noaptea de luni spre marți și, după ce nu a mai putut manevra autovehiculul, a apelat la sprijinul a doi prieteni, informează adevărul.ro.

Nici așa nu au reușit să deszăpezească mașina, prin urmare au intervenit jandarmii din cadrul Postului Montan Păltiniș care, după ce au rezolvat situația, i-au aplicat șoferului o amendă de 2.000 de lei.

Jandarmii i-au sancționat cu avertisment scris și pe cei doi prieteni care i-au venit în ajutor șoferului.

Citește și:

VIDEO Tachinare ca în filme în București, între un BMW și un tramvai » Poliția a decis cine a fost vinovatul

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
10157139027087266
Agri Vlad  •  08 Ianuarie 2020, 17:46

Multi comenteaza in necunoastere ... daca poza prezentata in articol e poza de la incident, ala e un drum forestier (cu intrare din drum public), care trece prin mijlocul partiei ... sunt plecat de multi ani din Sibiu dar tin minte ca acel drum era accesibil si nu era interzisa intrarea pe el ... deci ce vina avea soferul ca a ramas inzapezit pe un drum public?

usano1
usano1  •  08 Ianuarie 2020, 12:47

Acolo e un drum de munte (forestier) care traverseaza partia. Daca era montat semn de interzis inainte e una, daca nu era atunci care e problema ca a ajuns (poate fara voia lui) pe partie?

bulletproof
bulletproof  •  08 Ianuarie 2020, 12:31

Cu BMW-ul, e mai greu, dar dacă avea un Urus 4x4 poate reușea mai bine!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează