GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  RELAŢIE

Ceartă pe Neymar » Fosta iubită a brazilianului iese la atac

Bruna Marquezine şi Patricia Jordane

FOTO: Elbalonrosa.com +2   FOTO
Bruna Marquezine şi Patricia Jordane FOTO: Elbalonrosa.com

Articol de GSP - Publicat joi, 21 februarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 21 februarie 2013 16:39

La puţin timp după ce Neymar şi-a oficializat relaţia cu actriţa Bruna Marquezine, problemele au început să apară.

Una dintre fostele sale iubite, Patricia Jordane a dat de înteles că legătura ei cu starul brazilian nu s-a sfîrşit. „ Neymar şi Bruna sunt un cuplu exact din perioada pe care o spun. Au fost împreună pentru prima dată de Anul Nou, dar apoi eu şi el ne-am mai întîlnit de multe ori în Sao Paolo”, a declarat fosta iubită a brazilianului pentru ziarul Extra.

Patricia este deranjată de faptul că Neymar nu a vrut să facă publică relaţia dintre ei. „Eu nu vreau să dovedesc că a fost cu mine. Nu m-ar ajuta cu nimic. Mereu am fost cunoscută. Nu am vrut să mă folosesc de faima lui şi asta l-a deranjat”, a explicat Patricia refuzul brazilianului de a oficializa relaţia pe care au avut-o.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ralffy_mr
ralffy_mr  •  21 Februarie 2013, 16:47

voi stiti ce inseamna a oficializa o relatie?? va intreb.......

Vezi toate comentariile (1)
Comentează