GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SCANDAL AMOROS

Ciprian Marica, prima reacție oficială de la apariția videoclipului controversat: „Eu fraier, nu?”

Ciprian Marica
Ciprian Marica

Articol de GSP - Publicat marti, 05 mai 2020 11:20

Ciprian Marica (34 de ani), fostul atacant al naționalei României, a apărut zilele trecute într-un videoclip compromițător. O aventură amoroasă între el și Ana Muntean (VIDEO AICI), care ar fi avut loc în 2019, a fost dată în vileag chiar de către soțul acesteia

La aproape o săptămână după apariția clipului în presă, perioadă în care scandalul Marica a ținut capul de afiș în showbiz-ul românesc, fostul atacant al naționalei a oferit o primă reacție oficială cu privire la acest caz. 

Într-o postare publicată pe contul său de Facebook, Ciprian Marica își recunoaște greșeala, dar contestă modul în care a fost tratat în această perioadă. 

Postarea integrală a lui Ciprian Marica:

„Orice fapta buna trece foarte usor neobservata. Orice greseala ajunge foarte usor pe prima pagina. Dar daca stiam ca e nevoie de 4h si nu de ani de munca, sacrificii si rezultate pentru a fi cine ati facut sa fie in ultima saptamana Ciprian Marica, imi schimbam strategia inca de acum 20 de ani. Mi-au placut munca si performanta in schimb. Eu fraier, nu?


Revin aici cu pozitia mea oficiala, prilej cu care sper ca familia si apropiatii mei sa nu mai fie hartuiti dupa declaratii sau stiri fabricate pe surse.
 

Daca stiam ca astfel de subiecte intra la categoria “interes national”, as fi cautat ca pentru fiecare reprezentare a Romaniei in echipa nationala, fiecare gol, fiecare proiect sustinut de Fundatia Ciprian Marica, fiecare investitie cu bani munciti sa fie presarata cu scandal.
 

Omul este suma acţiunilor sale - ce a facut, ce poate face, ce lasa mostenire. Nimic altceva. A tuturor actiunilor, un om nu poate fi caracterizat dupa o singura fapta, indiferent daca e buna sau rea!

Mi-am trait cariera intre aplauze si injuraturile adversarilor, nu sunt afectat de rautatea voastra, de placerea voastra de a da cu pietre, dar faceti si victime colaterale. Cine da dreptul celor de pe margine de a rani oameni care nu au gresit, dar care au suferit deja destul de pe urma greselii altora?
 

Da. Am gresit. Imi pare rau. Sunt un om care, iata, traieste fara sa stie intr-o societate de un alb imaculat, cu oameni fara greseala. Sa nu va asteptati la alte reactii din partea mea. Nu raspund la glume, injurii sau “sfaturi”. Va multumesc, in schimb, pentru creativitatea generata din grija pentru mine. Chiar ma gandesc la linia aia de prosoape, din vânzările cărora am putea să susținem niste tineri talentati.
 

Aveti grija de voi! Mi-as fi dorit sa va urez sa fiti mai buni! Dar asta e! Sa fiti sanatosi!” - Ciprian Marica, pe contul său de Facebook 

VIDEO. Ciprian Marica: „Suntem un popor de trădători”

Citește și alte știri de actualitate:

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (64)
godot
godot  •  06 Mai 2020, 10:47
Postat de Jon Radu pe 05 Mai 2020, 18:22

Te-au injurat ca fotbalist ca de aia sant microbistii! Te injura ca te-ai dat la nevestele,si iubitele prietenilor tai ! Dar cel mai mult ca te comporti ca un mojic cu ifose de dandy,si inca nu ai inteles de ce toti te injura si te bestelesc, Bomboana pe coliva ca ti-ai gasit o aparatoare o sugatoare ca PRODANCA.

O sinteză perfectă.

ionel
ionel  •  06 Mai 2020, 09:38

Eu stiu ce zici Cipriane, dar ca sa iti iasa o mancare buna, trebuie ca toti pasii sa fie urmati si toate ingredientele puse corect de la inceput pana la sfarsit. Nu poti sa urmezi reteta intocmai, dar la final sa pui o ***... c-ai stricat tot ce-a fost bun inainte. Si pe urma urli-n gura mare ca nu-ti mananca invitatii mancarea, pe principiul "pai pan' la ultimul ingredient am facut totul perfect. Aia nu conteaza?". Nu, nu conteaza. Pentru ca ultimul pas pe care l-ai facut a dat intregii mancari un gust de ***. La fel cum mergi la cinema si vezi un film super captivant, dar are cel mai prost final posibil si-ti strica toata atmosfera, asa-i si aici. Ce caracter are un om care isi inseala iubita cu nevasta prietenului sau ? Ce prieten esti tu pentru omul ala? Ce incredere sa mai aiba iubita ta in tine? Cand tu ar trebui sa-i fii cel mai apropiat om din viata ei si tocmai tu dai o dovada de extrem egoism fata de ea? Tocmai ti-ai pus *** cu faza asta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

comabi
comabi  •  06 Mai 2020, 09:22

Frumos raspuns. Elegant, cu bun simt si la obiect. Clar a gresit, dar, daca afli mai multe din relatie, este posibil sa-ti dai seama ca si sotul incornorat are partea sa de vina. Anyway, nu va iesi ministru al sportului in 2-3 ani, dar daca tine musai la asta, mai vedem peste vreo 5-6 ani ;). Oricum ramane unul dintre fostii fotbalisti care stie sa vorbeasca in fata camerelor de filmat (mai putin daca este de pe telefon, iar el se afla pe holul hotelului, in prosop :)).

Vezi toate comentariile (64)
Comentează