GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  COVID-19

Ciprian Marica, revoltat după declarația managerului de la Institutul „Marius Nasta”: „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație”

Ciprian Marica (35 de ani)
Ciprian Marica (35 de ani)

Articol de GSP - Publicat luni, 08 martie 2021 11:34 / Actualizat luni, 08 martie 2021 14:53

Ciprian Marica (35 de ani), finanțatorul echipei Farul Constanța, s-a arătat revoltat de atitudinea doctorilor de la apariția pandemiei de coronavirus și a postat un mesaj dur pe rețelele de socializare.

Medicul Beatrice Mahler, managerul instituției „Marius Nasta”, a vorbit despre valul trei al pandemiei de coronavirus și despre fondul circulației unei noi tulpini a virusului. „La «Marius Nasta» de la prânz nu mai există niciun loc liber, toate locurile - și în secție, și în terapie intensivă – sunt pline și probabil că în această noapte va trebui să punem paturi suplimentare. 

Va fi mai rău, evoluția este extrem de brutală, numărul de cazuri este mare, lumea a obosit, într-adevăr, parcă nu înțeleg că e din nou ceva extrem de grav și serios ce vedem în spital” a declarat Beatrice Mahler la Digi24. După declarația medicului, Ciprian Marica a reacționat pe contul său oficial de Facebook.

Ciprian Marica, revoltat de reacția lui Beatrice Mahler

„Se face un an de când în spațiul public apar aceleași figuri, aceiași vestitori ai groazei. Nu e intervenție televizată în care să nu anunțe nenorociri prezente sau viitoare, că nu mai sunt locuri la ATI, că vor muri oameni care nu pot fi îngrijiți!

Băi, dar voi, directori de spitale, șefi sau doar medici, când mai munciți dacă toată ziua sunteți la televizor? Când mai căutați voi soluții pentru cei cu probleme, ca ziua are doar 24 de ore în care voi nu faceți decât să vă văitați sau să amenințati la TV.

Nu mai știe nimeni nimic despre Covid in țara asta, în domeniul medical? N-a învățat nimeni altcineva nimic într-un an de pandemie? N-or fi medici dedicați meseriei, care au muncit în anonimat și au salvat vieți și care să aducă oamenilor și optimism, speranță? Hai să-i vedem și pe ei!

Nu de alta, dar de ăștia tot scoși în față să bage groaza în populație ne-am cam săturat! Ajunge! Că pare că vă face placere, ca de-abia așteptați să promovați frica, groaza! Ajunge! Mai odihniți-vă și voi! Mai odihniți-i și voi, ăștia care-i băgați la înaintare!” a scris Ciprian Marica.

CV Ciprian Marica:

  • Liga 1 și Cupa României cu Dinamo București
  • Cupa Ligii cu FCSB
  • 3 Campionate, o Cupă și o Supercupă a Ucrainei cu Șahtior Donețsk
  • 25 de goluri pentru România
  • 72 de selecții pentru echipa națională

VIDEO. Ciprian Marica a rupt tăcerea despre escapada amoroasă de la Cluj: „Mi-am asumat! Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu”

Citește și alte știri de actualitate: 

Planeta nu se mai scufundă! George Copos, investiție de 25 de milioane de euro

Ea îi susține pe Drăgușin și Ronaldo: a făcut senzație în Europa de est și ține cu Juventus

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
minell73
minell73  •  08 Martie 2021, 21:17

Vedem in prim plan,toti *** patriei*** tari in gura pe fb,dar fiindu-le frica de o gripa si de sosoaca. Va dati seama cat de barbati sunt astia,*** astia. Spunea *** mai sus,ca sa se duca la spital sa vada cum se chinuie lumea cu covidul. ***,ai citit bomba? Un medic a dat totul in vileag. Nu covidul a omorat oamenii,***. *** *** ***. ***,***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

risc_mix
risc_mix  •  08 Martie 2021, 20:34

Marica are dreptate 100%. Oamenii nu mai au increder in acesti ,,specialisti'' care se contrazic de la o zi la alta. Iar statul anomic nu e capabil sa ne apere de acest virus nenorocit. La un an de la izbucnirea pandemiei suntem in acelasi punct. Fara medicamente, fara echipamente sanitare fara personal pregatit. Uitati-va doar la haosul de la vaccinare

2456334408024644
Vasile Vasile  •  08 Martie 2021, 19:47

Bai,asta-i chiar mai *** decit il arata freza !Ar trebui sa-l duca cineva la un spital covid sa vada bietii oameni carora li se schimba pampersii pentru ca nu pot merge nici la toileta din lipsa de aer !!Si vorbesc doar de cei care sunt pe oxigenoterapie nu de aia intubatii !Dar shoshocii o tin pe a lor !!Cum sa poti sa vorbesti asa despre doctorii care de un an de zile vad aceste tragedii 24/24 ore !!Si idiotul asta se gaseste sa-i besteleasca !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează