GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SONDAJE GSP.RO

Cititorii gsp.ro cred că eventuala demisie a lui Manea nu ar ajuta Rapidul

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 februarie 2010 00:00

Site-ul Gazetei le-a propus cititorilor cîteva sondaje de opinie privind subiectele de actualitate ale zilei.

După ce antrenorul Rapidului, Nicolae Manea, a declarat la finalul remizei cu Unirea Urziceni că se gîndeşte să îşi dea demisia, gsp.ro i-a întrebat pe cititori dacă aceştia consideră că ar fi util acest gest grupării giuleştene. Răspunsul majorităţii a fost negativ.

Ar ajuta Rapidul demisia lui Manea?
Da 1397
Nu 2456
Nr. total votanti: 3854

Iencsi a deschis scorul în meciul cu Unirea Urziceni (1-1) după o fază controversată. Cei mai mulţi respondenţi consideră că rapidistul a comis fault în atac.

Crezi că a fost fault în atac la golul marcat de Adrian Iencsi?
DA 1677
NU 1229
Nr. total votanti: 2906

În urma remizei de la Cluj, 1-1 cu CFR, patronul Stelei, Gigi Becali, i-a desfiinţat pe Petre Marin şi pe Tudose, despre care a spus ca "sînt de Divizia C". Majoritatea celor chestionaţi au fost de părere că latifundiarul "jigneşte, ca de obicei".

Eşti de acord cu Becali?
Da, sînt jucători slabi 1160
Nu, Becali jigneşte ca de obicei 1724
Stoichiţă e singurul care decide 455
Nr. total votanti: 3339

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează