GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DECIZIE

Cosmin Olăroiu a anunțat că donează 100 de porții de mâncare pe zi pentru personalul medical de la spitalul „Victor Babeș” din București

Articol de GSP - Publicat joi, 19 martie 2020 22:10

În plină pandemie de coronavirus, Cosmin Olăroiu (50 de ani), antrenorul chinezilor de la Jiangsu Suning, a făcut un gest de caritate pentru personalul medical din prima linie al spitalului „Victor Babeș” din București.

Anunțul a fost făcut în această seară la emisiunea „Punctul culminant” de pe România TV, de către managerul spitalului, doctorul Emilian Imbri.

"Primăria Capitalei a pus la dispoziția spitalului nostru un hotel, unde în fiecare zi, cu transport asigurat, cei care lucrează la noi merg și rămân peste noapte. Dimineața și seara ei mănâncă la hotel. Prânzul este asigurat de un sponsor care se numește Cosmin Olăroiu! Ne-a întrebat cu ne poate ajuta și ne-a oferit această sponsorizare de masă pentru o sută de persoane pe zi.

Ne-a spus că peste această sponsorizare ne ajută cu orice altceva am avea nevoie. Alături de dumnealui au mai venit și persoane să ne sponsorizeze", a spus Emilian Imbri, managerul spitalului la emisiunea moderată de Victor Ciutacu.

În aceste momente, Olăroiu se află în București, urmând ca zilele viitoare să se întoarcă în China. Acesta va pleca alături de staff-ul său pe ruta Bucureşti - Dubai - Singapore - Shanghai, unde trebuie să intre timp de 14 zile la izolare! Echipa lui Olăroiu este de trei săptămâni în pauză.

80.928 de cazuride infectare cu coronavirus a înregistrat China de la startul pandemiei, dintre care 70.420 de persane sunt vindecate (adică 87%)

China a anunţat astăzi că nu a mai înregistrat niciun caz de contaminare de origine locală, o premieră de la debutul epidemiei, dar autorităţile sanitare au numărat 34 de cazuri „importate”. Acest număr de persoane contaminate care vin din străinătate reprezintă chiar un record, a indicat Ministerul Sănătăţii. Este vorba în mare parte de chinezi care se reîntorc în ţară şi care au Covid-19. 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
753720451412471
Andrei Ionescu  •  21 Martie 2020, 12:08

Buna Oli! La banii tai chiar ai tinut sa te faci de ras cu 100 de portii de mancare fie ele si zi de zi? 100.000 de euro sau mai mult ar fi fost de mare ajutor pt. procurarea de medicamente,materiale de protectie,etc. Ce ti-e si cu zgarcenia asta!

111532340455383
Bica Radiera  •  20 Martie 2020, 12:16

banuiesc ca le dai niste chifle cu ceva pentru ca nu vorbesti de tacimuri. costa daca nu sint refolosibile iar alea de "fer" necesita costuri mari pentru a fi reuzate. acum stim ca in china sint tot felul de mincaruri. licurici pane, greieri glasati, serpi , snitale nu prea mari din carne de ciine... supe de lilieci si multe alte minunatii ale naturii . am stiut si am tot spus ca vei ramine un penibil. si tu si dan petrescu intors cu cheia de a face performanta de a-si vede scris numele pe bauturi si alte colturi de strada. de lucesti nu mai vorbesc ca astia chiar cred ca vor pleca in ceruri cu ceva. nu va lasati frati ai patriei si dati si cu zecimale... in rest prostia nu doare iar faptul ca nu stiti sa daruiti nu veti dobindi niciodata.

petre47
petre47  •  20 Martie 2020, 11:02

Asa cum se vede din foto, Olaroiu si-a adus si bucatarii cu care sa demareze actiunea.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează