GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  BLOGSPORT.RO

Costin Ştucan scrie despre necesitatea schimbării în fotbalul românesc

Costin Stucan
Costin Stucan

Articol de GSP - Publicat luni, 28 martie 2011 00:00 / Actualizat luni, 28 martie 2011 17:40

Citiţi o analiză dură a situaţiei echipei naţionale a României, făcută de Costin Ştucan pentru Blogsport. "2020, naţionala mutanţilor" vorbeşte despre defectele din modul de selecţie a tinerilor fotbalişti şi despre consecinţele sistemului greşit de promovare asupra performanţelor dezastruoase ale reprezentativei "tricolore".

"După o cădere înceată, dar sigură, de un deceniu, fotbalul românesc are de ales. Fie continuă pe calea ignoranţei şi se afundă definitiv, fie cineva îl ia de ciuf ca pe un naufragiat aflat pe punctul de a se îneca şi încearcă să-l scoată la suprafaţă", scrie Ştucan.

Puteţi accesa întreagul articol AICI.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
pancone84
pancone84  •  28 Martie 2011, 18:50

vinovatii sunt stiuti de toti: nasul, corleone, tata jean, avram, plus toti batranii corupti din federatie. fara ei lumea ar fi mai buna, doar ca nu exista interes. se poate sa ajungem si mai jos.

pancone84
pancone84  •  28 Martie 2011, 18:48

deja devin amuzante aceste articole. si asta nu pt ca nu sunt adevarate, ci pt ca am ajuns sa zambesc si sa zic: "uite-l si p-asta, vrea el sa schimbe ceva. de parca ar avea vreo sansa" :) nu-i pasa nimanui de nationala, de cupele europene, de suporteri etc. Celor din fotbal le pasa doar sa faca cota unui fotbalist ca sa-l vanda, chiar daca n-are valoare, sa cumpere jucatori liberi de contract pt a-i vinde scump, sa apara tot mai mult la tv pt a-si face imagine. Ma intreb de ce dupa afacerea cu A.Pereira, care a costat ceva dar a fost vandut pe un pret dublu, cei de la CFR nu au continuat pe aceeasi linie. Doar asa poti face performanta. Dar degeaba vorbesc si eu...

danalexu
danalexu  •  28 Martie 2011, 17:42

iar apare asta in gazeta,sper sa nu mai ia vreo emisiune pe la gsptv,ca pana sa vina samuila asta era "medelinu" emisiunilor de sport

Vezi toate comentariile (4)
Comentează