GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DECIZIE

Cristi Borcea rămâne în închisoare! Decizia magistraților Judecătoriei Sectorului 4

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 mai 2018 18:05

Cristi Borcea (48 de ani) va rămâne în spatele gratiilor, după ce magistrații Judecătoriei Sectorului 4 i-au respins cererea de eliberare condiționată. 

Următorul termen stabilit de magistrați este pe 26 august 2018.

"Respinge propunerea de liberare condiţionată formulată de Comisia privind acordarea liberării condiţionate din cadrul Penitenciarului Bucureşti Jilava privind pe condamnatul Borcea Cristian, în prezent deţinut în cadrul Penitenciarului Jilava aflat în executarea pedepsei de 6 ani si 4 luni închisoare aplicată prin sentinţa penală nr. 238/2012 pronunţată de Tribunalul Bucureşti.

În temeiul art. 587 alin. 2 Cpp, fixează termen de reiterare la data de 26.08.2018", a fost decizia Judecătoriei Sectorului 4.

Cristi Borcea se află în arest după condamnarea primită în martie 2014, în Dosarul Transferurilor. Fostul șef al clubului Dinamo poate contesta hotărârea în decurs de 3 zile.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
mannecken
mannecken  •  03 Mai 2018, 08:23

Macar asta a ramas in Romania sa-faca pedeapsa. Pentru restul pedepsei ar putea sa fie trimis în Costa Rica. ***.***.O sa avem acolo o comunitate de delicventi care o sa depăsească populația autohtonă.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

puigdemont.
puigdemont.  •  02 Mai 2018, 18:50

Stimabililor, judecatorii din Romania vor sa puna stavila natalitatii! Sunt reptilieni finantati de Soros! Atat va zic: acest Cristian Borcea este un exemplar pentru a carui *** chinezii insisi ar plati bani grei!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vbga
vbga  •  02 Mai 2018, 18:36

A pierdut si vara asta Borcea.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează