GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CONDAMNARE

Cristi Borcea și-a aflat pedeapsa! Curtea de Apel a decis cât stă în închisoare fostul șef de la Dinamo

Cristi Borcea
Cristi Borcea

Articol de GSP - Publicat luni, 18 martie 2019 13:23

Curtea de Apel București a decis azi că Cristi Borcea, fost conducător la Dinamo, are de executat o pedeapsă de 7 ani și 6 luni de închisoare.

Magistrații au luat aceasă decizie după contopirea pedepselor din Dosarul Transferurilor și Dosarul Retrocedărilor, anunță Agerpres. Fostul șef de la Dinamo a petrecut 4 ani și 4 luni în închisoare, așa că acum va mai sta încarcerat 3 ani și 2 luni.

Cristi Borcea se află în prezent în Penitenciarul Jilava.

  • Pe 8 februarie, Cristi Borcea, 49 de ani, a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare cu executare în Dosarul Retrocedărilor.
  • Cristi Borcea a fost eliberat condiționat din Penitenciarul Jilava la începutul lunii iulie 2018, după ce a ispășit 4 ani și 4 luni din cei 6 ani și jumătate la care fusese condamnat în Dosarul Transferurilor.

Alături de Borcea, în Dosarul Retrocedărilor au mai fost condamnați Radu Mazăre (9 ani de închisoare) și Dragoș Săvulescu, fost acționar dinamovist (5 ani și jumătate de închisoare).

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
balauru48
balauru48  •  18 Martie 2019, 20:49

Domnule Borcea, eu știu ca sunteți nevinovat și o sa ma rog pentru dumneavoastră sa ieșiți din închisoare cât mai curând. Cu picioarele înainte... Amin!

duta.dd3
duta.dd3  •  18 Martie 2019, 20:23

Multi inainte! Cand ti-o fi mai bine asa sa-ti fie!

lionforever
lionforever  •  18 Martie 2019, 20:11

La mulți ani!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează