GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORT&BEAUTY

GALERIE FOTO Cea mai cunoscută animatoare din Banat a cucerit definitiv un fotbalist român! Imagini răvășitoare cu bruneta

Cristi Daminuță și-a găsit liniștea în brațele răvășitoarei Mădălina Coca / Sursă foto: instagram.com/cokadaminuta/ +49   FOTO
Cristi Daminuță și-a găsit liniștea în brațele răvășitoarei Mădălina Coca / Sursă foto: instagram.com/cokadaminuta/

Articol de GSP - Publicat joi, 18 martie 2021 12:42 / Actualizat joi, 18 martie 2021 18:29

Cristi Daminuță (31 de ani), fost jucător la Poli Timișoara, Inter Milano sau Dinamo, și-a găsit liniștea în brațele soției sale, Coca. Cei doi au împreună un băiețel, Dominic.

Vremurile în care Cristian Daminuță ținea prima pagină a tabloidelor au apus. Apropiații fotbalistului mărturisesc că acesta este total schimbat de când s-a căsătorit cu Coca. 

Sursă foto: instagram.com/cokadaminuta/
+45 FOTO

Potrivit tabloidului Cancan, sexy-bruneta pe nume Mădălina, alintată „Coca” de prieteni, e una dintre cele mai cunoscute animatoare din Banat, ea făcând senzație atât în cluburile de fițe din Timișoara, cât și în străinătate. „Tânăra brunetă, care are un corp de-a dreptul răvășitor, a devenit cunoscută după ce a făcut senzație cu formele și mișcările senzuale în mai multe cluburi cunoscute din Timișoara, dar și din străinătate”, scrie tabloidul.

Sursă foto: instagram.com/cokadaminuta/
+45 FOTO
  • Sursă foto: instagram.com/cokadaminuta/

Crescut la Timișoara, Daminuță a trecut pe la Inter, Modena, Dinamo, AC Milan, L'Aquila, FC Tiraspol, Poli Timișoara, Flacăra Făget, Viitorul, FC Zakho, Mianur Baia Mare, Ramat HaSharon, Olimpia Satu Mare și Abano.

VIDEO Moment amuzant la GSP Live, cu Aliuță, Cânu și Daminuță: „Am auzit că el îi dă copilului lăpticu'”

Citește și: 

GSP LIVE // VIDEO Două momente fabuloase cu Cristian Daminuță: „Am venit la București, am fost în Bamboo și m-am întors la Milano” + S-a întâlnit cu Borcea în club: „Tot atât e amenda”

FOTO Cu ce echipă din România ține Mădălina Ghenea: „Mergem cu fularul prin casă”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
2947853518578577
Alexandru Tudoran  •  19 Martie 2021, 19:48

*in Romania

2947853518578577
Alexandru Tudoran  •  19 Martie 2021, 19:47

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dobrin
dobrin  •  19 Martie 2021, 05:01
Postat de joze_maurinio pe 18 Martie 2021, 17:21

Ce e aia, animatoare? Stripera la bara? Dama de companie? Cantareata din gura? Lucratoare la drumuri, adica pe centura? Deseneaza pe Buggs Bunny? Nu inteleg! Va rugam sa specificati in acest articol sportiv despre sport! Potrivit DEX, ea se incadreaza la : femeie de moravuri usoare care insoteste barbatul intr-un local de consum(sau barbatii mai degraba). Deci, exact ce ne inchipuiam

Partea buna e ca s-a inteles la bani, nu ca Laurette.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează