GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ACCIDENT MARIO IORGULESCU

Cristian Tudor Popescu, reacție ZDROBITOARE la adresa lui Mario Iorgulescu: „Nu va face nicio zi din pușcărie! Cocaina va deveni zahăr pudră”

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 septembrie 2019 20:25

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu, 62 de ani, a oferit o reacție neiertătoare după accidentul mortal comis de Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF, despre care afirmă că va scăpa „fără nicio zi de pușcărie”.

  • Mario Iorgulescu, fiul șefului LPF, Gino Iorgulescu, a fost implicat într-un accident grav în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe Șoseaua Chitilei;
  • Aflat sub influența băuturilor alcoolice și a cocainei, acesta a pierdut controlul mașinii sale, un Aston Martin DBS, și a intrat pe contrasens, lovind un alt autoturism;
  • Șoferul mașinii a murit, iar Iorgulescu a fost operat de urgență la Spitalul Elias.

Într-un text publicat pe republica.ro, jurnalistul critică în termeni duri decizia familiei Iorgulescu, cea care a promis că se va îngriji de creșterea celor doi copii ai victimei lui Mario.

„Mario Iorgulescu, fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal, s-a urcat noaptea la volanul unei mașini de 300.000 de euro, beat la limita comei alcoolice și ghiftuit cu cocaină.

A ucis un tânăr de 24 de ani, tată a doi copii, care conducea liniștit pe sensul lui de mers. Acum, tânărul Iorgulescu e la Terapie Intensivă, medicii se luptă să-i salveze viața

Dacă junele Mario va trăi, aș pune un pariu cu dumneavoastră, stimați cititori: nu va face nicio zi de pușcărie. Cocaina va deveni zahăr pudră, iar alcoolemia – nerecoltată în condiții legale, după cum va demonstra turma de avocați plătită de tata Gino. De ce cred că așa va fi?

Aud că tata Gino s-a oferit să crească copiii celui omorât. Să-i crească, deci, cum l-a crescut pe Mario, până îi aduce cu bine la stadiul cluburi, iahturi, alcool plus cocaină”, a scris CTP. 

Vezi și: 

Costin Ștucan dezvăluie amănuntele tulburătoare din spatele accidentului provocat de Mario Iorgulescu: „Un copil neiubit! Plângea când bea și trăgea cocaină”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (32)
251470548655329
Mihai Corneliu  •  18 Septembrie 2019, 13:40

Așa o fi, dar CTP-ul iși semnează aici un certificat de mare nesimțit prin ce spune a spus. Nu era momentul. Putea să mai aștepte. Nea popescu(sic) iși aruncă ideile fără să se întrebe ce efect pot avea pentru cei care le ascultă. Tipul, oricât ar fi de jurnalist antrenat la can-canuri, ca om e un..., hai sa nu spunem un proverb german! La nivel de sensibilitate, nea CTP a rămas băiat de mingi. Cred că ăsta e și nivelul lui intelectual. Nimeni nu-l va susține pe dementul Mario. Dar nu e cazul să înjuram un tată ca Gino Iorgulescu, oricât de vinovat ar fi și el. Nu e momentul. CTP-ul nu înțelege cuvintele astea. Neamul prost se limitează la fapte.... Mai ales când le știe el din ziare.

clans2100
clans2100  •  16 Septembrie 2019, 16:56

Are dreptate CTPul, specimene ca acest mario nici pe trotineta nu ar trebuie lasat ca iti cade in fata masinii la cat de tolomac este. Sper sa nu se musamalizeze cazul si *** sa faca puscarie ca asta merita! ......2 copii au ramas fara tata ...din cauza....?!!!?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1350199475058355
Dragos Zamfir  •  15 Septembrie 2019, 16:35

CTP e "specialist" în tenis, e "specialist" și în drept penal. Există vreun domeniu la care nu se pricepe acest CTP? Cum să faci astfel de afirmații? Ce știe CTP despre un accident rutier, indiferent de condițiile în care s-a produs? A devenit o religie pentru unii să fie literă de lege tot ce spune CTP. Ridicol

Vezi toate comentariile (32)
Comentează