GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MODEL

Are gusturile tatălui său?! Cu cine se iubește Mario, fiul lui Adrian Mutu

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 septembrie 2020 18:42 / Actualizat duminica, 13 septembrie 2020 19:11

Mario, fiul Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu, a postat prima imagine alături de iubita sa. Mario a împlinit 18 ani zilele trecute și mulți s-au întrebat cât e de frumoasă iubita sa, notează cancan.ro. 

Vezi aici imaginea postată de Mario Mutu cu iubita sa

Alexandra Dinu. Foto: Instagram
Alexandra Dinu. Foto: Instagram
Alexandra Dinu. Foto: Instagram
Alexandra Dinu. Foto: Instagram
Alexandra Dinu. Foto: Instagram
+26 FOTO

Mario, copilul lui Adrian cu Alexandra Dinu, a făcut 18 ani anul acesta. Tiago, făcut cu actuala soție, Sandra, are 3 ani. Cei doi mai au două surori, Adriana, 14 ani, și Maya, 12 ani, din căsătoria lui Mutu cu Consuelo Matos Gomez.

„Mario a fost crescut bine, e un băiat serios, știe ce are de făcut, nu dă mare importanță numelui. OK, e mândru că sunt tatăl lui, dar vrea să-și facă propriul său nume. Mario trăiește în Los Angeles, normal că mi-aș dori să-l văd cândva în NBA. El trebuie să știe că tatăl lui este mereu alături de el, crede în el, dar să muncească și să creadă și el în forțele lui. Îi trimit și videouri motivaționale. Singurul impediment în calea succesului lui e el însuși”, spunea Adrian Mutu despre Mario în urmă cu câțiva ani. 

GALERIE FOTO Singura fiică a lui Ion Țiriac e spectaculoasă! Ce imagini HOT a postat pe Instagram

GALERIE FOTO Alessia, escapadă la mare cu logodnicul înainte de reluarea campionatului

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
3619864848057616
Octavian Condea  •  15 Septembrie 2020, 19:18

Asta e stire sportiva??? Vai si amar de voi...nici macar stire nu e..pe cine dracu intereseaza cu cine se iubeste ala??? Ma mir ca nu ati spus si ce a mancat la micul dejun....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează