GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CUPA COCA COLA

Dacă eşti pasionat de fotbal sau îţi place să faci mişcare, înscrie-ţi liceul în Cupa Coca-Cola!

Articol de GSP - Publicat luni, 21 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 19 iulie 2013 13:21

S-a dat startul înscrierilor în cea mai importantă competiţie naţională de fotbal între licee – Cupa Coca-Cola, ediţia 2013! Liceele îşi pot înscrie echipele de fete şi băieţi până în data de 10 februarie în cursa pentru titlul de campioană naţională la fotbal în sală. Regulamentul competiţiei şi formularul de înscriere pot fi găsite pe site-ul www.cupacoca-cola.ro.

Cupa Coca-Cola este cea mai mare competiţie de fotbal în sală din România la nivel de liceu care încurajează tinerii să adopte un stil de viaţă activ, atât la şcoală, cât şi în timpul liber. În ediţia 2012, pasiunea pentru fotbal a reunit la start mai mult de o treime din numărul total de elevi din România. În capitală, 70% dintre liceenii bucureşteni au luptat să ajungă campioni, cu 80 de licee înscrise din 120, iar galeriile de suporteri au umplut sălile de energie la fiecare dintre cele 4000 de goluri înscrise în competiţie.

Anul acesta, premiul pentru campioanele nationale, la fete si la baieti, constă într-un cantonament la baza de pregătire a echipei naţionale de la Mogoşoaia, unde câştigătorii vor avea parte de o experienţă asemănătoare antrenamentelor "tricolorilor", si cate o tabletă pentru fiecare component şi antrenor. Jucătorii şi antrenorii echipelor vicecampioane vor primi câte un smartphone.

Mecanismul înscrierii în competiţie
Pentru a intra în competiţie, profesorii coordonatori trebuie să descarce formularul de înscriere disponibil pe site-ul oficial www.cupacoca-cola.ro. Odată completat şi semnat, formularul devine vali1d fie prin încărcarea lui pe site la secţiunea dedicată înscrierilor, fie prin scanarea şi trimiterea lui prin e-mail sau fax, la adresa [email protected], respectiv la numarul de fax 021.406.65.84.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează