GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DECES

Șocant! Fosta luptătoare de Wrestling a fost găsită fără suflare după ce a amenințat pe Instagram că se sinucide

Daffney Unger
Daffney Unger

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 septembrie 2021 11:58 / Actualizat vineri, 03 septembrie 2021 12:21

Fosta luptătoare Shannon Claire Spruill, cunoscută în lumea wrestlingului drept „Daffney Unger”, a fost găsită fără suflare la vârsta de 46 de ani.

Shannon Spruill, care suferea de encefalită cronică, anunțase că are gânduri sinucigașe cu puțin timp înainte de a fi găsită moartă. 

„Am nevoie de ajutor. Vreau să-mi fie studiat creierul. Nu înțelegeți ce singuratică mă simt?”, a spus ea într-un videoclip tulburător publicat miercuri seara pe Instagram. În tot acel timp ținea în mână un pistol.

La ceva timp după, a fost găsită fără viață în casa ei din Atlanta, potrivit Gazzetta Dello Sport.

Fosta luptătoare de Wrestling Daffney a decedat

Shannon Spruill a atras publicului pentru prima dată în noiembrie 1999, atunci când a debutat în WCW sub numele „Daffney”. În luna mai a anului 2000 a scris istorie, devenind doar a doua femeie care a deținut titlul WCW la categoria grea. Daffney s-a remarcat prin țipătul ei specific și stilul rebel, nemaivăzut până atunci în sport.

WWE și-a transmis condoleanțele către familia, prietenii și fanii fostei luptătoare.

Citește și: 

Amendă fabuloasă la Galatasaray: 150.000 de euro pentru coechipierul lui Cicâldău și Moruțan!

Dezvăluiri tari din culise! Cine conduce din umbră CFR Cluj: „Șumudică s-a trezit cu un telefon de la unul dintre cei mai temuți și bogați politicieni”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează