GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Țipătul care a șocat platoul de filmare la GSP! Dan Puric, poveste înfricoșătoare: „Brusc, a căzut avionul în gol”

Articol de GSP - Publicat luni, 23 noiembrie 2020 16:33 / Actualizat luni, 23 noiembrie 2020 17:26

Dan Puric, unul dintre cei mai cunoscuți actori, eseiști și regizori din România, a acceptat invitația directorului GSP, Ovidiu Ioanițoaia, de a participa la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, pe GSP.RO.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de Youtube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

Dan Puric a dezvăluit în cadrul emisiunii, difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00, două experiențe pe care le-a petrecut în avion și pe care nu le va uita vreodată.

„5 ore de turbulențe! Se făceau mii de cruci”

„Mă duceam spre Australia și eram deasupra Oceanului Indian. Avionul ăla imens, cu cocoașă, a intrat în tulbulență. Nu zece minute, ci cinci ore! S-au zis toate rugăciunile. Chiar și budiștii! Se făceau mii de cruci. Erau albi la față, teminați!", a început actorul povestea din avion.

„Și eu ziceam cât de mult a însemnat pentru mine regimul Ceaușescu. Pe foamea aia dacă în bloc ziceam «ulei» se deschideau 300 de uși. Veneau toți! Stăteam în avion și după cinci ore de zdruncinat s-a auzit odată ping-ping. Am ieșit din turbulențe și ne-au dat mâncare. După ce ne-a dat mâncarea a căzut avionul în gol... Nu știu cum! A plecat tava în sus! Am fost singurul din avion care a prins orezul! Am fost Bruce Lee! Toți erau cu tăvile-n cap, doar eu eram cu orezul! S-a creat viteza pe care ți-o dă foamea. Actul de supraviețuire", și-a încheiat Puric prima poveste.

„A căzut vinul pe jos. M-am speriat și eu!”

Acesta a mai dezvăluit un episod incredibil. „Am mai pățit una că eu am călătorit sute de ore cu avionul. Eram într-un SwissAir în 1991 și se mânca fantastic. Acum îți dă un sandviș cu cinci euro. Atunci mâncam de toate, friptură, ciocolată! Și-am mâncat, dar Dumnezeu m-a văzut și mi-a zis: «Potolește-te!».

A intrat avionul în niște turbulențe, s-a speriat lumea, a căzut vinul pe jos. M-am speriat și eu! Era frică biologică! Era una în spatele meu, urla: «Waaaaaaa, waaaaaa, waaaaaaaa! Doamne, ce se întâmplă?!». Când mă uit era unul cu părul alb, îmi zice în românește: «Uite așa-mi face de-o viață întreagă!». Erau singurul cuplu de români. Doamne, ce demență!", a povestit Dan Puric.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Dan Puric l-a vizitat pe Gigi Becali în pușcărie: „Gigi este admirabil!"

EXCLUSIV VIDEO Poveste senzațională. De ce a ținut Dan Puric cu Columbia în 1994: „Eram cu o babă în mașină și au intrat derbedeii ăia”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
liviu.neagoe
liviu.neagoe  •  24 Noiembrie 2020, 09:15
Postat de titiduru22 pe 24 Noiembrie 2020, 03:27

Da-ti singur doua palme ca de fapt meriti patru .

Si de la mine doua, deci, in total opt...

talpaiadului
talpaiadului  •  24 Noiembrie 2020, 04:15
Postat de Laurentiu Burlacu pe 23 Noiembrie 2020, 17:58

Ce regizor e și Puric ăsta. Ce a regizat el? Un actoraș de mâna a zecea, a ajuns acum mare formator de opinie. Și s-a apucat să plângă de milă românilor, el care cere 150 de lei pe bilet la balivernele lui.

Fraier nu e ala care cere, ci ala care da. Si oricum, 150 de lei nici nu e mult pentru a afla cum a prins el orezul ca Bruce Lee, mai ales ca Bruce Lee a fost si chinez, vorba aia, s-a nascut cu orezul in mana :)

titiduru22
titiduru22  •  24 Noiembrie 2020, 03:27
Postat de mattteo pe 23 Noiembrie 2020, 20:23

Songurul roman care ar putea fi un Presedinte demn. Nu pune pret pe acorduri economice si legi pro-minoritati. El stie ce inseamna poporul roman si neamul stramosesc, religie si cultura.

Da-ti singur doua palme ca de fapt meriti patru .

Vezi toate comentariile (11)
Comentează