GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  METROSPORT

Dana Budeanu, poveste fabuloasă cu Ilie Dumitrescu în Anglia: „Am alergat spre el și mi-a luat toate cireșele”

Articol de GSP - Publicat marti, 31 decembrie 2019 12:53

Designerul vestimentar Dana Budeanu a publicat pe contul său de YouTube un clip în care a dezvăluit o poveste haioasă cu Ilie Dumitrescu (50 de ani), pe vremea când fostul internațional evolua în Anglia, la Tottenham.

„Trebuie să vă povestesc ceva cu Ilie Dumitrescu. Normal că el nu își va aduce aminte. Eu eram un nimeni atunci, cum sunt și acum. El juca la Tottenham, iar eu mergeam în fiecare vară în acei ani la Londra, la niște cursuri Cambridge de engleză, împreună cu fratele meu.

Eram într-un autobuz cu fratele meu, iar la un moment dat l-am văzut pe Ilie Dumitrescu. Am așteptat să încetinească autobuzul și am alergat repede spre el. Ne-am dus repede, iar eu aveam o pungă cu cireșe. M-am oprit și i-am spus «Bună ziua!». Fratele meu era paralizat. Ne-a dat autograf și mi-a spus «Îmi dați si mie niște cireșe?». I-am zis să ia toată punga. Și chiar mi-a luat toată punga.

Ilie Dumitrescu este foarte ocupat de aspectul vestimentar. Este un fotbalist autodidact, a vrut foarte mult să învețe tot. Este un sportiv care a vrut enorm să evolueze din toate punctele de vedere și a reușit. Este extrem de îngrijit și îl felicit”, a afirmat Dana Budeanu.

vezi și:

Dana Budeanu s-a întors! Face praf fotbaliștii români pentru stilul lor: „Niște țărănei!” » Cum a comentat ținutele lui Alibec, Mutu, Ilie Dumitrescu sau „Prințul” Cristea

VIDEO Dana Budeanu, fascinată de Gigi Becali: „E singurul bărbat din România care face asta. Mimica lui, gesturile lui...”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (25)
bulletproof
bulletproof  •  01 Ianuarie 2020, 10:39

***????????????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

stoichkov8
stoichkov8  •  01 Ianuarie 2020, 05:24
Postat de Robin Green pe 01 Ianuarie 2020, 00:42

Hahahaha nu pot sa ma abtin sa nu comentez din nou acum am vazut titlul pseudo-articolului: "....POVESTE FABULOASA..." hahahahahahahahahaha .........................POVESTE FABULOASA.............................

Zici ca esti mai prost decit radumu.abtine-te

stoichkov8
stoichkov8  •  01 Ianuarie 2020, 05:23

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează