GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  VACCINARE

Dezvăluiri crunte ale lui Dănuț Lupu, la un an după ce COVID-19 l-a trimis la ATI: „16 zile în pat, intubat. Nu vă imaginați ce înseamnă tubul ăla băgat pe gură, în gât, până-n plămân”

Dănuț Lupu / foto: GSP
Dănuț Lupu / foto: GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 octombrie 2021 08:51 / Actualizat duminica, 24 octombrie 2021 10:04

Fostul mare internațional Dănuț Lupu (54 de ani) a făcut mărturii cutremurătoare despre perioada în care a fost infectat cu COVID-19, perioadă în care a ajuns să lupte între viață și moarte pe paturile de la ATI. 

În toamna lui 2020, Dănuț Lupu a trecut prin momente delicate. A fost intubat la ATI după ce a contractat virusul SARS-CoV-2 și a avut nevoie de aproximativ două săptămâni pentru a se vindeca. La un an distanță, Lupu a vorbit despre situația de-a dreptul dramatică prin care a trecut, îndemnându-i pe toți românii să se vaccineze.

Dănuț Lupu: „Nu mă credeau prietenii mei că este iadul pe pământ”

„Am slăbit vreo 26 de kilograme. 16 zile în pat, patru zile intubat, nemișcat, că nu te lăsau. Nu vezi decât alb în jurul tău, tavanul alb, neonul alb, pereții albi… și oamenii albi, că erau îmbrăcați în costumele alea albe de protecție, nu știai dacă sunt femei sau bărbați că nu vorbeau cu noi, munceau ca robii să ne salveze.

Nu vă imaginați ce înseamnă tubul ăla băgat pe gură, în gât, până-n plămân… Tub, nu furtunel… Și să stai așa zile întregi… Și am avut ghinionul să am vreo trei zile pe unul lângă mine care striga în continuu «Mor, mor, mor, Doamne, mor!»

Și nu mă credeau prietenii mei că este iadul pe pământ, ce să mai zic. Și acum îmi spun că nu se vaccinează ei că una, că alta… Degeaba le-am spus prin ce am trecut. Credeți-mă că am simțit pe pielea mea”, a declarat Dănuț Lupu, conform Fanatik

Dănuț Lupu și-a pierdut fratele

Întreaga familie a lui Dănuț Lupu a avut de îndurat din cauza temutului virus. Fratele fostului fotbalist a încetat din viață, iar Lupu crede că vaccinul l-ar fi putut salva.

„Frate-miu, din păcate, n-a avut rezistența și norocul meu și a murit. La câteva săptămâni după ce am ieșit eu din spital, noiembrie, decembrie anul trecut. Eu l-am dus la test, a ieșit testul pozitiv, a făcut COVID, era deja ianuarie, și în trei săptămâni l-am pierdut. A murit, avea 49 de ani. Nu începuse vaccinarea că poate scăpa…”, a mai spus Dănuț Lupu, conform sursei citate.

VIDEO Klaus Iohannis: „Cei nevaccinați vor avea o sumedenie de restricții”

Citește și alte știri de actualitate: 

VIDEO „Dacă nu vreți la ATI, vaccinați-vă!” » Iohannis anunță noi măsuri: „Nevaccinații vor avea o sumedenie de restricții”

„Bunica mea a murit, pe tata l-am salvat în ultima secundă” » Ministrul Novak, mesaj pro-vaccinare: „E dureros să vezi ştirile, e dezastru”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
ertyuiop
ertyuiop  •  24 Octombrie 2021, 15:01

Are bilele lui negre insa de multe ori spune lucrurilor pe nume, felicitari Lupule!

853246084756615
Marcel Popa  •  24 Octombrie 2021, 12:51

Sa ne trăiești Lupule.

Berceni
Berceni  •  24 Octombrie 2021, 12:48
Postat de Gb Alessandro pe 24 Octombrie 2021, 12:44

Văd că ești așa deștept că nu înțelegi nici macar o ironie la adresa vaccinului care nu te imunizează ci te ajuta sa nu faci forma gravă ( in cele mai multe situații ). Presupun că ești așa de deștept încăt știi că vaccinul asta magic durează 1 an de zile ( că așa ți sa spus ). Acum du-te și stai la coadă cu brațul întins pentru doza a nspea

Lucrez in domeniu nea caisa, am facut sute de mii de vaccinari, sunt si vaccinuri repetabile la 6 luni in functie de presiunea epizootica.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează