GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ITALIA

David Trezeguet, prins beat la volan! Reacție violentă la adresa polițiștilor: „Cerșetorilor, săracilor! Nu câștigați nici 2.000 € pe lună!”

David Trezeguet 
(foto: Guliver/Getty Images)
David Trezeguet (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de - Publicat vineri, 19 iulie 2019 11:03

Fostul mare fotbalist David Trezeguet, 41 de ani, a fost implicat într-un scandal cu poliția din Italia, după ce francezul a fost prins beat la volan de către autoritățile din Torino.

Trezeguet tocmai venea de la o degustare de vinuri, la care a participat alături de fostul său coleg de la Juventus, Mauro Camoranesi (42 de ani).

Polițiștii l-au oprit pe Trezeguet în centrul orașului Torino. După ce a acceptat cu greu să fie testat, fostul jucător al naționalei Franței le-a adresat cuvinte jignitoare acestora: „Cerșetorilor, săracilor! Nu câștigați nici măcar 2.000 de euro pe lună!”.

265 de goluriîn 538 de meciuri oficiale pentru echipele de club are acesta în întreaga sa carieră

În urma acestui incident, David a rămas fără permisul de conducere, dar riscă sancțiuni mult mai mari după ce a fost depistat cu mai mult de 1.5 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Trezeguet este din noiembrie 2018 ambasador al mărcii Juventus.

David Trezeguet a evoluat de-a lungul timpului pentru AS Monaco, Juventus, Hercules, River Plate, Newell's Old Boys și Pune City.

Citește și:

Business Real » Strategia nouă prin care își finanțează „fabrica” de talente » Academia „înghite” 13,7 milioane de euro anual numai cu salariile jucătorilor și ale antrenorilor!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (9)
gicab
gicab  •  19 Iulie 2019, 17:14

Tipic fecesebist

cris210
cris210  •  19 Iulie 2019, 16:21

”David Sergio Trezeguet (n. 15 octombrie 1977, Rouen) este un jucător francez de fotbal retras. A jucat timp de 10 ani la echipa națională de fotbal a Franței.” E strănepotul lui Ludovic al XIV-lea . Foarte educat, doar puțin mai ***, în rest ... :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

draxter
draxter  •  19 Iulie 2019, 13:46
Postat de Lengyel Adrian pe 19 Iulie 2019, 13:07

Normal fiind si tu *** n-ai inteles nimic!!! Legile astea permisive fata de hoti tot de la francezi provin , ca vezi saracii au si ei drepturi . Ar trebui adoptat si in Europa Codul Penal american cu pedepse adevarate. Si sa stii ca eu nu vreau Europa lui Putin ci cea a anilor 70-80 ceea ce de altfel vor si vestele galbene din Franta cu Doamna Marine Le Pen , ceea ce vor guvernantii italieni, cehi, polonezi si unguri si ceea ce speram noica va dori si Doamna Ursula Von Der Leyen. Si daca n-ai invatat la Geografie si Istorie iti spun eu ca Europa este continentul ALB ceea ce nu inseamna insa sa nu respectam celelalte rase , dar la ele acasa, asta insemnand si sa nu-i mai bombardam ca sa le impunem cu forta o democratie pe care ei nu o vor si nici nu o inteleg!!!

Correct tot ce spui, bravo, haxor ala e pe langa

Vezi toate comentariile (9)
Comentează