GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Ioanițoaia l-a întrebat pe Ilie Stan despre aventura cu Elena Udrea: „Ați văzut cum arăta!”

Elena Udrea și Ilie Stan +38   FOTO
Elena Udrea și Ilie Stan

Articol de GSP - Publicat joi, 28 octombrie 2021 12:58 / Actualizat joi, 28 octombrie 2021 14:12

Ilie Stan, fostul antrenor al celor de la FCSB și ultima dată al celor de la FC Brașov, a fost invitatul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu” din această săptămână. Pe finalul discuției de aproape o oră, Ilie Stan a vorbit și despre aventura pe care a avut-o cu Elena Udrea.

Ambii sunt buzoieni şi Elena avea 18 ani la momentul în care l-a cunoscut pe Stan, iar fotbalistul de atunci era în vârstă de 24 de ani şi devenise deja o vedetă locală, fiindcă ajunsese să joace la Steaua, unde era titular.

CONTEXT: 

  • În urmă cu 10 ani, în octombrie 2011, Corneliu Vadim Tudor a povestit cum Elena Udrea, ministru al Turismului la acea vreme a avut o relaţie cu Ilie Stan.
  • Declarația lui Vadim Tudor a fost făcută la GSP TV: „Elena Udrea a fost marea lui iubire. Ea era şcolăriţă la Buzău, acum vreo 20 de ani, când erau împreună. Ilie avea o Dacie albă, în care se tot giugiuleau când se întâlneau. Ea a venit de la Buzău la Bucureşti, după el, şi se iubeau nebuneşte în maşina lui. Ce, e vreo ruşine asta?!”

- Ilie, nu pot să nu te întreb ceva. Ce relație ai avut cu Elena Udrea?

- Eram sigur că nu evitați întrebarea asta!

- Corneliu Vadim Tudor spunea într-un interviu că "Elena Udrea a fost marea ta iubire".

- Nu am avut o relație amoroasă cu Elena Udrea, ne-am oprit doar la o masă, la o cină. Ne-am cunoscut, dar n-au fost chestiuni amoroase. Probabil că Vadim m-a văzut la masă și știți cum era... Am luat masa împreună la Minerva, la Chinezesc. Am plătit amândoi. Ea era la facultate în București, eu jucam la Steaua. Locuiam amândoi în Drumul Taberei.

+34 FOTO

- Dar nu era cunoscută pe vremea aia.

- Nu era cunoscută pe vremea aia, dar ați văzut cum arăta! Vedeți cum arată și acum... Acum discutăm doar prin mesaje de zile de naștere, de Sărbători. Îmi pare rău pentru ce i s-a întâmplat. O femeie deosebită și ca suflet... Eu știu bine! E foarte ambițioasă să facă ceva pentru societate. Dacă i se dădea posibilitatea în politică să aibă mai multă încredere, cred eu că rezolva multe.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

CITEȘTE ȘI

Vicecampioana olimpică a României face dezvăluiri cutremurătoare despre abuzurile de la lot: „Mă trezeam cu palme pentru că aveam 5 grame în plus! Te dădeau cu capul de bârnă, erau diabolici”

INCREDIBIL: Noile restricții aruncă sportul în stradă! „Dacă nu suntem exceptați de la această decizie, ne închidem”

Playtech: HALUCINANT! ABUZURILE înfiorătoare ale lui Bela Karoly. Ce i-a făcut unei campioane din România, dezvăluirile sunt TULBURĂTOARE


Comentarii (5)
rocky5
rocky5  •  29 Octombrie 2021, 23:30
Postat de Marian Anton pe 28 Octombrie 2021, 17:00

Caracter , bravo Ilie Stan, ce a fost , daca a fost, cum a fost este strict treaba lor, iar un barbat adevarat asa trebuie sa faca.

Corect! Trebuie să fi un grobian ca să întrebi, sau să dai amănunte în asemena chestiuni!

sexilianul
sexilianul  •  29 Octombrie 2021, 08:26

nu dati si clasamentul?

2200421300177496
Marian Anton  •  28 Octombrie 2021, 17:00

Caracter , bravo Ilie Stan, ce a fost , daca a fost, cum a fost este strict treaba lor, iar un barbat adevarat asa trebuie sa faca.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează