GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INEDIT

Diana Munteanu, moment inedit cu Claudiu Niculescu: „Nemții au vrut să știe dacă are soție: «Vii cu ea aici, te muți cu ea»”

Diana Munteanu, despre relația cu Claudiu Niculescu: „Nemții au vrut să știe dacă are soție: «Vii cu ea aici, te muți cu ea aici»” +40   FOTO
Diana Munteanu, despre relația cu Claudiu Niculescu: „Nemții au vrut să știe dacă are soție: «Vii cu ea aici, te muți cu ea aici»”

Articol de GSP - Publicat luni, 24 ianuarie 2022 22:29 / Actualizat luni, 24 ianuarie 2022 23:58

Prezentatoarea TV Diana Munteanu, 43 de ani, a vorbit despre relația cu fostul soț, Claudiu Niculescu, și despre pasiunea fiului acestora, David, 12 ani, pentru fotbal.

„Când a semnat Claudiu în Germania (n.r. cu MSV Duisburg, în 2008), nemții au vrut să știe dacă are o soție, dacă are viață liniștită. Pentru ei e foarte important ca omul ăla să aibă liniște. Au zis: „Vii cu ea aici, te muți cu ea aici”. Eu în perioada aia filmam „Conferința de presă”, veneam o dată pe lună, filmam 4 ediții și plecam înapoi. Asta am făcut jumătate de an la Duisburg, jumătate de an în Cipru. 

+36 FOTO

M-au cunoscut, m-au întrebat ce am nevoie, mi-au pus tot la dispoziție. Doar ca omul ăla să aibă toată liniștea. Practic n-ar avea niciun motiv ca el să nu joace bine, dacă îi pui la dispoziție absolut tot. La noi, mentalitatea nu ne permite să fim așa. Omul de lângă sportivul de performanță de foarte important. Ăla trebuie să fie într-un fel. Nu e ușor de suportat, poate, de multe ori”, a povestit Diana la Antena Sport.

„Mama mi-a zis să-l duc pe David la fotbal. L-am dus să facă un pic de mișcare, se mai disciplinează. Și uite-mă că tot n-am scăpat nici în ziua de azi. 

Sunt foarte liniștită la meciurile lui. Se desfășoară alții destul. Sunt liniștită și pentru că știu că lui David nu-i place deloc să mă audă. O singură dată când era și el mititel am zis și eu „Haide, David!”, să mă bucur, și mi-a făcut semn. Am zis ok, gata, de azi înainte tac. 

Eu nu mă pot pronunța dacă e talentat, din ce zice lumea, o avea ceva în genă. Nu cred că resimte vreo presiune, nu înțelege încă. Probabil așteptările vor fi în sensul ăsta, vor fi comparații. Dar nu știu dacă va fi de nivelul tatălui lui. Băieții îi mai zic de tatăl lui, dar nu mă pricep să spun. E atacant, asta îi place să facă. Poți să-i iei orice, dar nu fotbalul. Eu consider totuși că școala e cea mai importantă”, a mai spus fosta soție a legendei dinamoviste.

În România și pentru Andreea » Francezul lui Dinamo are încă un motiv pentru care a ales Bucureștiul
RELAȚIE
În România și pentru Andreea » Francezul lui Dinamo are încă un motiv pentru care a ales Bucureștiul
Fostă atletă, concurenta de la Survivor s-a iubit cu un fotbalist de la FCSB
SURVIVOR
Fostă atletă, concurenta de la Survivor s-a iubit cu un fotbalist de la FCSB

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează