Liga 1 fără sponsor! Criza financiară se resimte şi în conturile echipelor din prima ligă. Steaua, echipa cu cele mai multe trofee din România, dar şi cu cei mai mulţi suporteri, nu găseşte un sponsor de mai bine de doi ani.

În ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor ai o analiză detaliată pentru fiecare echipă din Liga 1 în ceea ce priveşte banii care vin din contractele de sponsorizare şi cum stau lucrurile în 3 dintre campionatele puternice ale lumii.

Colosul de lut
Tot în ediţia tipărită ai povestea lui Gogea Mitu, spusă de Octavian Pescaru într-un material amplu, întins pe 3 pagini. Multe informaţii care au răzbătut din istorie au fost exagerate. Viaţa lui Gogea Mitu s-a împărţit între sport şi circ, de la o înălţime tulburătoare.

La 76 de ani de la moartea sa, majoritatea celor care au citit despre el ştiu următoarele lucruri: Gogea Mitu a fost cel mai înalt român al tuturor timpurilor. A fost un mare boxer care a făcut carieră pe ringurile lumii. Din box a cîştigat bani cu nemiluita. A fost asasinat de indivizi neidentificaţi din lumea boxului, invidioşi pe cariera sa strălucitoare. Toate enunţurile anterioare sînt false!

Cîteva articole cu Gogea Mitu publicate în Gazetă, apărute în perioada august 1934-iunie 1936, oferă răspunsuri la toate întrebările. Totul doar în ediţia tipărită, nu şi pe site.