DIVERSE  ·  PENSIE

Dragomir, milionar din pensie. Ce sumă uriașă ia de la stat fostul președinte LPF: 3 pensii cumulate!

Articol de GSP - Publicat luni, 07 septembrie 2020 19:32 / Actualizat marti, 24 noiembrie 2020 10:07

Dumitru Dragomir nu mai este implicat în fotbal, însă afacerile îi duduie. Alături de fiul său, fostul președinte LPF a construit un complex rezidențial de lux. 

„Eu sunt un pensionar bucuros, nu neapărat fericit. Şi trăiesc din pensie, mai muncesc la fiul meu, dar muncesc gratis. El face un bloc lângă Herăstrău care e aproape gata şi am muncit zi de zi fără niciun fel de profit”, a declarat Dumitru Dragomir, conform AntenaSport. Conform sursei citate, Dragomir a lucrat la ansamblul rezidențial al familiei, care cuprinde 74 de apartamente, ce vor fi date în folosință în 2021, o investiție de 14 milioane de euro. Prețul per unitate? Nu mai puțin de 500.000 de euro! 

Dragomir are 3 pensii cumulate

Candidat pentru Consiliul General al Municipiului București, Dumitru Dragomir este sub atenția publicului în ceea ce privește veniturile personale. 

Fost președinte la LPF, Dumitru Dragomir, ajuns la 74 de ani, ar avea o pensie cumulată din 3 surse, de 20.600 de lei, adică aproximativ 4.250 de euro, conform Newsweek. Banii, bineînțeles, sunt plătiți de la stat. Dragomir a declarat în trecut că a avut grijă să contribuie cu sume importante, având salariu mare, pentru a-și asigura bătrânețile. 

Dragomir, interviu fabulos: ce banc i-a spus dictatorului Ceaușescu și cum s-a ridicat din sărăcia cruntă în care a crescut

Dumitru Dragomir, fostul şef al LPF, dezvăluie cum a plecat în comunism de la „coada vacii" şi de la „o coajă de pîine şi o eugenie" la perioada în care câştiga şi câte 100.000 de lei la o deplasare în străinătate.

Subiectul „comunism versus capitalism" îl provoacă la fel de tare ca şi o partidă de table sau o polemică „jucată" cu Gigi Becali sau o urmărire de maşini prin centrul Bucureştiului cu Giovanni Becali. Citește un interviu exploziv cu Dumitru Dragomir AICI. Compania de Aeroporturi București a plătit 27.000 de euro pentru diplome pompoase ca „Managerului Anului”. Le-a luat mergând în Las Vegas!
Libertatea
Comentarii (7)
Vlad Hartea  •  23 Noiembrie 2020, 18:02

Numai niste novici pot crede ca Mitica lucreaza gratis ajutandu-l pe fiul sau !! Toate afacerile necurate ii apartin si sunt rodul muncii acestui personaj mediocru !! Toata viata lui a facut bani din tot felul de spagi si afaceri dubioase !! Astept cu nerabdare sa vad cum se termina procesul sau cu privire la spaga mascata, de cateva milioane de euro, pe care a primit-o de la Rcs&Rds pe cand conducea fotbalul romanesc !!

Denisa Vlad  •  23 Noiembrie 2020, 16:01

Poate ne spuneti si noua cum ati calculat 206.400 lei = 4250 euro.

dragos_chiva  •  08 Septembrie 2020, 00:01

Pentru cei mai tineri care nu au apucat să vadă România comunistă, atunci când vă uitați la Dragomir vedeți toată istoria acelei perioade nefaste și vedeți și cozile de topor care au făcut-o să dureze atâția ani. Aveau un număr de clase absolvit care îi făcea să concureze cu trenul personal, au intrat cu gălăgie în istorie, au făcut multă agitație și gălăgie în istorie și atunci când o vor părăsi o vor face musai cu multă gălăgie, cu privirea încruntată, cu sudalma pe buze dar-inevitabil și- cu saci mari de bani aflați în pivnița vilei în care locuiesc, bani de care de altfel au și uitat. Și toate astea având în permanență ca scop declarat în viață "...să fie bine la toți oamenii...", ...care este.

Vezi toate comentariile (7 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
15:30 Fotbal, Liga 1
Viitorul - Sepsi
Telekom, Digi 1, Look Sport
17:30 Fotbal, Liga 1
Voluntari - Universitatea Craiova
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:30 Fotbal, Bundesliga 2
Erzgebirge Aue - Wurzburger Kickers
Digi 2
20:00 Fotbal, Liga 1
FC Argeș - FCSB
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga 2
Fortuna Dusseldorf - Hamburger
Digi 2
Program TV complet
Liga 1