GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DEZVĂLUIRI

Dumitru Dragomir a dezvăluit în emisiunea lui Denise Rifai: „E cea mai mare spaimă a vieții mele”

Dumitru Dragomir, față-n față cu Denise Rifai // foto: Facebook @ 40 de întrebări cu Denise Rifai
Dumitru Dragomir, față-n față cu Denise Rifai // foto: Facebook @ 40 de întrebări cu Denise Rifai

Articol de - Publicat miercuri, 08 decembrie 2021 09:21 / Actualizat miercuri, 08 decembrie 2021 10:19

Dumitru Dragomir (75 de ani) se laudă că a fost un soț-model, se plânge că i-au fost tăiate 70 de milioane din pensia specială și dezvăluie cea mai mare teamă a sa.

Dumitru Dragomir a fost invitatul ultimei ediții a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D, făcând o incursiune în trecutul său și al familiei sale.

Dumitru Dragomir: „Sunt cel mai prost bărbat, nu mi-am înșelat soția”

În privința căsniciei, mesajul a fost direct: „Cu Vica sunt căsătorit de 54 de ani. Sunt cel mai prost bărbat, n-am înșelat-o niciodată! Tentații am avut, dar am pus frână de fiecare dată. Câteodată, îmi pare rău. Acum e prea târziu să mai încerc”.

Sărăcia, spaima vieții lui Dragomir 

„Dacă mi-e frică de ceva, mi-e frică de sărăcie! Munceam de mic de când răsărea soarele. Eram rebel de mic. Și isteț”, a explicat cel poreclit „Corleone”, care are o avere considerabilă, de peste 10 milioane de euro, lansându-se puternic pe piața imobiliară.

Totuși, are un mare „ghimpe”. A pierdut o parte din pensia specială. A păstrat totuși alta, de aproximativ 2.500 de euro: „Pensia de acum este un pic peste 120 de milioane de lei vechi, mi-au tăiat 70 de milioane. Totuși, nici pe ăștia nu-i consum. 

Eu mănânc foarte puțin, nu beau, mă mai duc cu diverși tineri la o cafea sau cu Viorel Păunescu, ori la Adrian Thiess, «La Boschetărie», și-acolo mănânc gratis. Stau pe șantier toată ziua, chiar și-n frig, afară, pe un scaun, e tare bine!”

Dumitru Dragomir: „De multe ori, sunt nostalgic după comunism”

„Aș fi fost fotbalist de duzină. Fugeam formidabil, dar nu știam cu «dânsa», vorba moldovenilor. Eu îi spun și nepotului meu, de 17 ani, care e la echipă secundă a Rapidului: «Dacă eu aveam calitățile tale tehnice, 10 ani nu ieșeam din națională!» 

Am fost tânăr, deștept și frumos. Am fost comandant din naștere. De multe ori, sunt nostalgic după comunism. Atunci, făceam bișniță, aveam curajul tinereții. Făceam cât să trăiesc bine, să n-am lipsă de nimic. Acum, n-aș mai risca! Mi-au furat tot la Revoluție. Am strâns doar ceea ce am strâns cinstit și corect, în rest totul s-a dus pe apa sâmbetei”, și-a făcut portretul fostul șef al LPF.

Am trăit bine și înainte, și acum. Am fost capitalist pe vremea comuniștilor și comunist pe timpul capitaliștilor.

Există colaboratori ai Securității în fotbalul românesc. Nu-i cunosc, pe o parte dintre ei îi bănuiesc. Politica a pus șefii la FRF și LPF, ajutați de câțiva oameni din Servicii. Dacă au putut-o scăpa pe Dinamo de 20 de milioane de euro datorie, că era Negoiță cu Ponta la hotelul lui, cu distracțiile, vă dați seama ce putere au?!

- Dumitru Dragomir 

VIDEO » Dumitru Dragomir, așa cum nu-l vedeți la televizor: „Gură spurcată am avut, dar n-am avut răutate în viața mea”

Mai multe știri de actualitate: 

El e noul finanțator din Liga 1! » Craioveanul are 32 de ani și a venit la meci însoțit de 4 bodyguarzi

Se cere schimbarea numelui Arenei Naționale » Propunerea trimisă către primarul Nicușor Dan

Playtech: Ce a putut spune Sorana Cîrstea despre Simona Halep după ce a fost eliminată de la Australian Open. „E egal cu zero”


Comentarii (5)
octavianus
octavianus  •  08 Decembrie 2021, 15:24

era o melodie....vazand ca asta-i inca in libertate mi-am amintit de ea......."Greu se mai fac oamenii oameni, greu" .... asta....niciodata !!

tipsy
tipsy  •  08 Decembrie 2021, 14:57

Normal, fotbalul e important, nu ca ni se fura bani din buzunar ca sa dea pensii speciale unor ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  08 Decembrie 2021, 14:16

un mare ga...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează