GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ADVERTORIAL

Espresso Barista, esenţa cafelei tari

"Micuțul" care poate face o mulțime de lucruri delicioase

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iunie 2011 00:00 / Actualizat luni, 06 iunie 2011 12:50

La primele ore ale dimineţii, ai nevoie de o cafea tare care să te energizeze pentru o zi plină de activităţi. Pentru că NESCAFÉ Dolce Gusto® ştie ce îţi place, îţi aduce acum experienţa unică a cafelei italiene cu noua băutură Espresso Barista, biletul tău către o zi plină de energie şi o scurtă incursiune în istoria Italiei.

În 60 de secunde, NESCAFÉ Dolce Gusto® îţi va prepara un Espresso Barista:  combinaţia unică a sortimentelor de cafea 100% Arabica şi Robusta, asociată cu o prăjire îndelungată şi presiunea perfectă ce îi conferă acestei băuturi caracterul său unic şi textura densă. Acum, ai în casa ta propriul Barista care îţi va aduce gustul intens, puternic, al cafelei Espresso pentru a trăi în forţă experienţa pur italiană. Atunci când vrei să variezi, poţi alege şi un Espresso Ristretto, Espresso Intensso sau Caffe Lungo, astfel încât fiecare zi va fi diferită.

Indiferent de modelul de aparat pe care îl alegi pentru tine: Piccolo®, Circolo® sau Melody®, NESCAFÉ Dolce Gusto® îţi va crea o nouă viziune asupra coffee shop-ului pe care îl poţi avea în propria ta locuinţă şi asupra momentelor de relaxare de la primele ore. În plus, toate aparatele din gama NESCAFÉ Dolce Gusto® îţi prepară băuturile la presiunea profesională de 15 bari, pentru ca tu să te bucuri de o cafea perfectă. 

Dacă îţi place cafeaua tare, găseşte-i lui NESCAFÉ Dolce Gusto® un loc în casa ta şi savurează un Espresso Barista cum numai el ştie să îţi prepare. Când ţi se termină capsulele, intră pe www.dolce-gusto.ro şi în 48 de ore o să ai la tine acasă rezervele necesare!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează