GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  

"Eu sînt antrenor, nu sînt Harry Potter" vs "S-a purtat ca un soţ care îşi înşală nevasta". Care crezi că este fraza anului în fotbalul mondial?

Articol de GSP - Publicat luni, 27 decembrie 2010 00:00

Site-ul oficial al FIFA publică cîteva dintre cele mai interesante fraze ale anului. Din această listă nu puteau lipsi Jose Mourinho, antrenorul lui Real Madrid.

"S-a purtat ca un soţ care îşi înşală nevasta, dar, cum o iubeşte, nu poate să îi spună asta şi fuge pe fereastră - Moratti despre plecarea lui Mourinho de la Inter.

"Eu sînt antrenor, nu sînt Harry Potter.  El este un magician, dar, în realitate, magia nu există. Magia este doar ficţiune, în timp ce fotbalul este realitate"
- Jose Mourinho.

"E ca şi cum ai fi un fermier. Trebuie să pui cît mai multe paie în hambar pentru a te pregăti de o iarnă lungă. Acelaşi lucru încercăm şi noi să facem" - Roberto di Matteo, antrenorul lui WBA.

"Stilul meu de joc nu s-a schimbat deloc. Îmi spuneau înainte că nu pasez şi continuă să îmi spună acest lucru"
- Mauro Zarate.

"Acum cîteva zile m-am dus să îmi cumpăr o pizza şi m-am întîlnit cu un prieten pe care nu l-am mai văzut de mulţi şi care lucra acolo. M-a întrebat dacă pot să îi găsesc ceva de lucru pentru că nu mai poate suporta presiunea la care este supus. Îmi spunea că trebuie să livreze comenzile în 30 de minute, să treacă pe roşu la semafor, să întîlnească clienţi foarte furioşi. Atunci mi-am dat seama cît de norocos sînt că am un astfel de loc de muncă"
- Slaven Bilici.

"Îmi amintesc toate nopţile dormite pe stradă. Cînd mă gîndesc la ce se întîmplă mi se pare o versiune a Cenuşăresei. Toate sacrificiile au meritat. Visam să joc pentru un club mare, iar visul meu s-a împlinit" - Bebe, jucătorul lui Manchester United.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează