GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Ciprian Marica a rupt tăcerea despre escapada amoroasă de la Cluj: „Mi-am asumat! Nu doresc nimănui să treacă prin asta”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 septembrie 2020 20:00 / Actualizat joi, 03 septembrie 2020 09:23

Fostul internațional Ciprian Marica, în prezent patron al clubului Farul Constanța, a acceptat invitația directorului Gazetei Sporturilor, Ovidiu Ioanițoaia, de a participa la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” de pe GSP.RO.

Site-ul ziardecluj.ro a publicat în luna aprilie un videoclip cu derularea unui eveniment petrecut în 2019, când Ciprian Marica a fost prins în flagrant în timp ce afla într-un hotel cu Ana Muntean, nora lui Florin Muntean, fost șef la firma Transgaz. 

Cei doi au fost surprinși în timp ce aflau la hotel chiar de către soțul Anei Muntean. La bustul gol, acoperit doar de un prosop, fostul atacant al lui Stuttgart sau Schalke 04 încerca în zadar să-l liniștească pe soțul înșelat, cu care se cunoștea de dinainte.

La emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, Marica a explicat ce s-a întâmplat la Cluj: "O situație stânjenitoare pentru mine, o situație în care am greșit și în care nu trebuia să mă aflu. Nu am fost și nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu. Cert este că mi-am asumat. Am înțeles și am învățat din acest lucru.

+5 FOTO

Consider că aceste lucruri mă privesc pe mine și pe familia mea. Am reușit să trecem peste și să depășim acest moment. Mai departe nu rămâne nimic de spus, că suntem suma lucrurilor pe care le facem și vreau să cred că nimeni nu-i perfect. Facem lucruri bune, dar și greșim. A fost un lucru greșit pe care mi l-am asumat!".

VIDEO Ciprian Marica, reacție la „Prietenii lui Ovidiu” despre escapada amoroasă de la Cluj

Întâmplarea s-a petrecut vara trecută, la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca. Actul de infidelitate al Anei Muntean pare să fie acum istorie, din moment ce cuplul a trecut peste acel episod. În prezent, Ciprian Marica se află într-o relație cu Ioana Marcu, o poveste de dragoste care durează de mai mulți ani. Cei doi au împreună doi copii. 

Florin Muntean junior și Ana Muntean, părinții a doi copii, sunt în continuare împreună. În momentul în care cei doi s-au căsătorit, au fost cununați de către Rareș Bogdan, politician PNL.

EXCLUSIV Ciprian Marica a rupt tăcerea despre escapada amoroasă de la Cluj: „Mi-am asumat! Nu doresc nimănui să treacă prin asta”

URMĂREȘTE AICI ÎNTREAGA EMISIUNE CU CIPRIAN MARICA

CITEȘTE ȘI:

Sănătatea, motivul retragerii lui Gică Hagi de pe banca Viitorului? Cornel Dinu: „El e un om care s-a consumat incontestabil”

FOTO Probleme în paradis, după vacanța de 1,4 milioane de euro! Ce s-a întâmplat între Lavezzi și Natalia Borges

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (38)
bodrin
bodrin  •  25 Octombrie 2020, 20:06

Nostim. A avut o escapadă de fustangiu și și-a asumat-o de vreo 3, 4 ori numai în GSP. Și de ce să nu ne dorească și nouă așa escapade? Adică noi nu suntem în stare să ne asumăm așa ceva? Nu-i ferpley...

gigi___papagalli
gigi___papagalli  •  04 Septembrie 2020, 11:59

"... Mi-am asumat. Nu doresc nimanui sa treaca prin asta ..." Prin ce ? Prin scena cu prosopul alb ? Schimba prosopul nene' !

vendredi13
vendredi13  •  04 Septembrie 2020, 04:37

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează