GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INTERVIU ANAMARIA PRODAN

EXCLUSIV Cum comentează Anamaria Prodan informațiile că s-ar fi despărțit de Reghe și ar fi cu Dan Alexa: „O să anunț în gura mare: «Nu mai sunt cu Reghecampf și sunt cu cutare!». Asta sunt eu!”

Anamaria Prodan, Dan Alexa
Anamaria Prodan, Dan Alexa

Articol de , - Publicat joi, 24 ianuarie 2019 00:00

În a doua parte a interviului amplu acordat GSP (partea I AICI), Anamaria Prodan Reghecampf, 46 de ani, a atins subiecte sensibile, printre care și căsnicia cu Laurențiu Reghecampf și zvonurile despre o presupusă aventură cu Dan Alexa.

- S-a tot vorbit în ultimii ani de relația ta cu Reghecampf. Că nu mai formați un cuplu și...
- Da, s-a vorbit mult. Păi și suntem sau nu?

- Păi, spune-ne tu. Au fost probleme între voi?
- Haideţi să vă zic de unde s-au alimentat zvonurile astea. Un an de zile, cât mama a fost în spital și când nimeni din România nu știa ce are mama de fapt, eu am rămas în țară. Nu m-am despărțit de mama nici măcar o secundă. Am dormit la Spitalul Elias pe o canapea mică vreo patru luni. N-am plecat de acolo pentru că mama putea să moară în orice clipă. Sora mea nu putea să vină din Statele Unite pentru că nu avea cu cine să-și lase copilul, eu am fost singură lângă mama. Probabil mulţi au gândit că dacă eu n-am mers cu Laur în Emirate, gata, ne-am despărţit.

- Şi nici zvonurile şi părerile unora, că eşti sau ai fost cu Alexa, n-au fost adevărate?
- Astea au apărut de când m-am aplecat eu serios pe cariera lui Alexa. Faptul că Dan a divorţat, cum au divorţat mulţi jucători şi antrenori, e una, dar nebuniile care au apărut că am fi împreună, e cu totul altceva. Am greșit pentru că trebuia să ies și să stopez aberaţiile astea. Am zis că sunt prea mare, că nu-i bag în seamă. Mă distram, râdeam, dar au început să mă deranjeze foarte tare. Au ieșit tot felul de bârfe, cu Alexa, cu Burcă sau cu Dani Coman. Cum divorța unul apăream eu și ei pe lângă mine. Sunt eu femeia fatală, dar nici chiar așa. Să se îndrăgostească toți de mine ca să-și lase familia...

"Am vrut să-l dau în judecată pe Ganea, dar a dat-o la întors"

- Ganea a fost cel care a spus primul despre tine şi Alexa!
- Hilar... Povestea e simplă. Eu l-am dus pe Ganea antrenor la Voluntari, unde s-a certat cu toţi de acolo și a fost dat afară pentru rezultate slabe. Nu-mi imaginam că unul pe care-l ajuți poate să-ți facă rău.

- Te-a acuzat că l-ai lucrat să nu-l pună antrenor la Chiajna?
- Concordia avea nevoie de antrenor. Cristi Tănase de la Chiajna m-a întrebat ce propuneri am. I-am propus pe Ganea, pe Alexa, pe alţii. Oamenii s-au gândit, au analizat şi l-au ales pe Alexa. Imediat mă sună Ganea: «Cine e Alexa să-l pună ăştia antrenor?».

- V-a afectat în vreun fel relaţia toate aceste discuţii?
- Ce credeţi, sunt cunoscută în România? Aş fi fost un subiect bun de presă să fiu prinsă cu Alexa? Dacă mă vedeam cu el m-ar fi surprins cineva? Se scrie de atâția ani că sunt cu Alexa, dar nimeni niciodată nu ne-a prins cu paparazzi. Pe mine 90 la sută din țară mă urăște! Nu mă prindeau ei cu un bărbat în ani de zile dacă eu eram singură în România și Laur prin Arabia sau prin Emirate? Nu puteau să mă prindă după o săptămână sau o lună? Femeile din România au fost cam toate prinse și date prin ziare, pe mine cine m-a văzut cu alt bărbat? Mamaie! Despre ce vorbim? Cum să am o relație cu Alexa când eu stau în Emirate, în America, în Italia și prin Germania, iar el pe la Călărași cu două antrenamente pe zi? Noi când ne vedeam? O dată la trei luni sau cum?

- Dar relaţia ta profesională cu Alexa a fost afectată?
- Vi se pare că eu când vorbesc cu Alexa despre fotbal, jucători, transferuri o fac pe ascuns? Vorbim de zece ori mai mult. Reghecampf a ieșit la televizor și-a spus că Alexa e cel mai bun să preia Steaua. A făcut-o de ce? Voi credeţi că dacă eu cu Reghe n-am mai fi un cuplu şi am trăi separat, ne-ar fi frică să ne despărţim? Ne-ar fi frică să împărțim averea? Păi de ce să mă ascund? Împărțim jumate, jumate și sănătate, trăim fericiți și cum vrem. Sunt un om asumat și dacă-mi doresc ceva în viața asta, nu-i dau socoteală nici lui Dumnezeu, iar în 46 de ani nu a zis nimeni, niciodată, că a mințit Prodanca. Sunt mult prea fericită, am muncit mult în viața asta și niciodată n-o să mă fac de râs. Dacă eu vreau să fac ceva, o să anunț în gura mare: "Sunt Anamaria Prodan, nu mai sunt cu Reghecampf și sunt cu cutare!". Asta sunt eu!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (20)
1319238838149008
Serban Radu  •  25 Ianuarie 2019, 20:23
Postat de Marius Gogonetu pe 24 Ianuarie 2019, 15:26

Am cunoscut-o personal pe ionela prodan,mama anamariei. Am locuit lângă ea,pe strada gradinarilor,din sectorul 3. Toti facem greșeli în viața, dar mama ei a fost un exemplu pozitiv. Poate ca anamaria este mai orgolioasă decât mama ei.....dar este bine intenționată in ceea ce face,si spune lucrurilor pe nume....Nu ocoleste adevărul. Asa ca loc de speculații va fii mereu. Toate bune.

Stimate Domn ,Regretata Ionela Prodan (si am toata stima pentru toata cariera artistica si pentru ce a fost omul Ionela Prodan ) a facut doua greseli majore : a vrur sa intre in parlament *** . Restul este istorie .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1745flo
1745flo  •  25 Ianuarie 2019, 11:59

Ce mai spera batrana agenta de jucatori? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lucghencea
lucghencea  •  24 Ianuarie 2019, 15:40

rrrrrr

Vezi toate comentariile (20)
Comentează