GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MONDEN

EXCLUSIV Daniel Pancu s-a despărțit de Mihaela Stanciu, după 10 ani de la căsătorie! E divorțul anului în fotbalul românesc

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 aprilie 2019 12:49

Daniel Pancu (41 de ani), fostul fotbalist legendar al Rapidului, în prezent antrenor principal al echipei din L3, trece prin momente delicate!

Surse din cadrul echipei vișinii au dezvăluit pentru GSP.ro că, de la începutul lunii aprilie, Pancu împreună cu soția lui, Mihaela, au decis să pună stop unei relații de mai bine de 15 ani și au divorțat.

Cei doi s-au căsătorit în 2009 și au împreună doi copii. Un băiat și o fată, David Gabriel (13 ani) şi Maria Victoria (9 ani).

Nu este pentru prima dată când aceștia au vrut să divorțeze. S-a mai întâmplat și în octombrie 2012, atunci când Mihaela, a intentat acțiunea de divorț, iar cei doi au ajuns la tribunal. Doar că până la urmă cei doi au ajuns la un acord și-au decis să meargă mai departe ca familie.

pancu 08

Mai mult, de câteva zile, Mihaela a renunțat la numele de Pancu pe pagina personală de Facebook și a revenit la numele de fată, Stanciu.

Mihaela este sora lui Nicolae Stanciu, un alt jucător reprezentantiv al clubului din Giulești.

În urmă cu 7 ani, fundașul declara pentru Libertatea:

"Nu a obligat-o nimeni pe sora-mea sa stea atâta timp cu un beţiv şi un curvar. Până la urmă Pancu a băut pe banii lui. Dacă a bătut-o nu ştiu, nu mă bag în viaţa lor de familie. Trebuia să se ducă la muncă să-şi facă o carieră a ei nu să aştepte banii lui"

ALTE DIVORȚURI CELEBRE ALE FOTBALIȘTILOR

FLORIN RĂDUCIOIU

Florin Raducioiu

Răducioiu a divorţat chiar la final de 2018. Era împreună cu Astrid (foto) din toamna lui 1993, iar în 1994, după Mondial, s-a însurat cu frumoasa olandeză. Au împreună doi băieți, Andrea și Alessandro. Până la Astrid, cea mai cunoscută relaţie a lui Răducioiu a fost cea cu Janine Ştefan, fostă parteneră de viaţă a lui Adrian Sârbu. "Mă îndrăgostisem până peste cap de Janine, un fotomodel celebru al acelor ani. Am greşit şi nu l-am ascultat atunci nici pe Ioan Becali. Mi-a spus de zeci de ori să renunţ la Janine, dar n-am făcut-o decât foarte târziu. Despărţirea s-a petrecut într-un fel foarte dur!", mărturisea Răducioiu.

DAN PETRESCU

Dan Petrescu

Neînțelegerile dintre Dan și Dana Petrescu (foto) au fost intens mediatizate. În 2001, fosta soţie a antrenorului a recunoscut că a avut o relație extraconjugală cu Radu Niculescu, fotbalist cu care Petrescu era coleg de cameră, iar în 2003 soții Petrescu au hotărât să se despartă, după 10 ani de căsnicie! Dana nu s-a mulțumit niciodată cu statutul de nevastă, lucru pe care l-a declarat de câte ori a avut ocazia. Divorțul a fost unul cu scandal, cei doi pierzându-şi luni bune prin tribunale. După despărțire, Dana s-a ales cu două apartamente, o casă în București, un teren în Pipera, dar şi două maşini. Petrescu s-a recăsătorit cu Adriana, un fost fotomodel.

GHEORGHE HAGI

Gheorghe Hagi

S-a despărțit de Leni Celnicu (foto) în 1991. Procesul intentat de Leni a durat doi ani și a fost unul dintre cele mai mediatizate. Fosta soție l-a atacat extrem de dur la acea vreme pe "Rege". În boxa martorilor au fost rostite cuvintele: "Hagi este un zero ca om!". Unul dintre motivele invocate de Leni a fost că părinții lui Hagi nu au plăcut-o. Leni a terminat, ca și Hagi, ASE-ul și a devenit economist. A lucrat la Bancorex până s-a desființat, apoi s-a angajat la BCR. Fosta soție s-a ales cu suma de 300.000 de dolari de pe urma divorțului și și-a refăcut viața destul de târziu, prin 2004. Hagi nu a stat prea mult singur și s-a căsătorit cu actuala nevastă, Marilena, în 1995. Împreună au doi copii: Kira şi Ianis.

Citește aici CONTINUAREA:

Toate detaliile despre alte divorțuri celebre din fotbalul românesc: Bogdan Stelea, Ilie Dumitrescu sau Tibor Selymes

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
270335340532718
Rè Ùss  •  17 Aprilie 2019, 20:35
Postat de sexilian pe 17 Aprilie 2019, 19:52

hagi,ase,bascaliie...........

Despre hagi era vorba în comentariul meu, un *** de om...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

270335340532718
Rè Ùss  •  17 Aprilie 2019, 20:34

O valoare uriașă ca sportiv, un caracter infect ca om....Uitati va în ce hal se comporta cu staf-ul sau si cu ziaristii...pe mine halep, hagi , halep nu ma reprezinta ca român, nu sunt un model pr educatia copiilor mei....imi e scârba de ei....sunt inebunit sa li se faca statui...niste neguri!!!

sexilian
sexilian  •  17 Aprilie 2019, 19:52

hagi,ase,bascaliie...........

Vezi toate comentariile (26)
Comentează