Articol de GSP - Publicat duminica, 04 septembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 03 septembrie 2011 22:15

Povestea celui mai în formă jucător francez înaintea meciului cu "tricolorii", decisiv pentru calificarea la Euro 2012. Cum a scăpat atacantul lui Real Madrid de unul dintre cele mai periculoase oraşe din Hexagon, ce mare şansă a avut cînd a descoperit fotbalul, cum a fost depistat, ce i-a spus tatăl în momentul în care se comporta ca un amator la meciurile juniorilor lui Lyon, cum l-a impresionat pe selecţioner la primul antrenament la "naţionala" Franţei", plus multe alte amănunte picante ale unei cariere ce începe să strălucească. Filme şi imagini reper pentru aventura lui Benzema în fotbalul european.

Tot astăzi, în ediţia tipărită a Gazetei, dar şi pe iPad, un interviu cu Răzvan Raţ, care anunţă: "Ribery nu mai are secrete pentru mine". Noul căpitan al României a debutat pentru "tricolori" în 2002 contra Franţei, pe care a înfruntat-o deja de cinci ori în carieră!

Viitorul Stelei s-a mutat în Pipera! Juniorii roş-albaştrilor se antrenează la baza Voinţa, pe un teren sintetic. Din superacademia pe care au anunţat-o steliştii acum trei ani au mai rămas şase grupe de copii şi un teren închiriat!

Indicaţii de la Guvern! Un ministru i-a sfătuit pe dinamovişti să-l folosească mai mult pe George Ţucudean, politicianul făcînd lobby pentru arădeanul său!

Reportaj pe lac cu Ivan Patzaichin. După ce, vineri seara, fostul campion olimpic şi mondial şi-a lansat canotca la apă pe Dunăre, ziua de sîmbătă a fost dedicată publicului tulcean. Patzaichin a pus la dispoziţia doritorilor zece canotci pentru o plimbare gratuită, timp de 20 de minute runda, pe Lacul Ciuperca din Tulcea.

Încă o poveste specială a lui Cătălin Oprişan. Singurul goalkeeper din lume care a apărat fără o mînă! Winston Coe a fost portarul celor de la Barracas Athletic pentru trei match-uri. Pe vremea football-ului jucat de gentlemeni a contat că nu avea un braţ?

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion