Articol de GSP - Publicat luni, 10 iunie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 09 iunie 2013 22:39

Gazeta deschide în forţă săptămîna la chioşcuri: un bonus de cinci subiecte tari îi aşteaptă pe cititorii ediţiei tipărite de azi!

Iată articolele din ziar care nu vor fi publicate şi pe site:

1. Realitate tristă: Steaua, la nivel de sporturi de echipă, a ajuns în cel mai jos punct al existenţei sale. Dintre cele 7 sporturi în care cei din Ghencea participă de peste 6 decenii, doar fotbalul a reuşit un titlu naţional începînd din 2009, iar în ultimul deceniu e singura disciplină la care s-a bifat de 3 ori cîştigarea campionatului. Găseşti o analiză detaliată în paginile 2 şi 3!

2. Anamaria Prodan şi Victor Becali îşi împart fotbaliştii din lotul Stelei şi au mutat scandalul afară din Ghencea. După ce Gigi a fost închis, disputa dintre cele două familii, Reghecampf şi Becali, s-a ascuţit şi a răbufnit. Află doar din ediţia de print motivul care i-a învrăjbit din nou!

3. Serialul de colecţie dedicat Rapidului continuă. Episodul 6 vine cu un superinterviu: căpitanul giuleştean din primii ani ai erei Copos atacă, povesteşte şi face dezvăluiri spectaculoase.

4. După 2-2 cu Feroe la U21, vineri, în preliminariile CE 2015, Gazeta vă prezintă azi o analiză echilibrată şi porneşte o dezbatere constructivă. Este schimbarea selecţionerului, aflat în funcţie din 2006, o soluţie? Eşecurile sistemului subminează viitorul fotbalului nostru? Ori e vorba de un cumul de factori?

5. Ştii cine sînt fotbaliştii români care au cele mai tari maşini? Patru oameni conduc topul, cu Rădoi infiltrat de ultimă oră printre ei. Cu ultima sa achiziţie din Dubai se poate bate, măcar la acest capitol, cu fotbaliştii lui Real Madrid, Manchester United, Barcelona sau Bayern Munchen, unde, atunci cînd e programat un antrenament, parcările devin adevărate saloane auto cu exemplare care mai de care!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”