GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  TUN IMOBILIAR

EXCLUSIV Tun financiar dat de Cristi Chivu! Suma fabuloasă încasată pe vila din Corbeanca: profit URIAȘ!

Articol de - Publicat miercuri, 14 octombrie 2020 10:54 / Actualizat miercuri, 14 octombrie 2020 11:44

Zilele trecute, Cristi Chivu a dat o lovitură financiară în plină criză imobiliară. A vândut cu 7 milioane de euro vila din Corbeanca, pe care o achiziționase în urmă cu exact 8 ani, în octombrie 2012, cu 6 milioane €. Fostul mare internațional a realizat astfel un profit de un milion de euro!

Cel care s-a încumetat să achite 7 milioane € pe respectiva casă este Ștefan Vuza. Acesta are 49 de ani, este patronul ChimComplex Borzești și a cumpărat în 2018 Combinatul Oltchim din Râmnicu Vâlcea.

FOTO. Chivu și-a vândut vila din Corbeanca: imagini spectaculoase din interior

Piscină imensă în vila lui Chivu
Livingul familiei Chivu
Imagine de vis de pe teresa vilei
Așa arăta piscina lui Chivu
O altă terasă din casa din Corbeanca
+11 FOTO

113 milioane de euroera averea lui Vuza în 2019, conform Top Forbes România

Proprietatea tranzacționată de Chivu are o suprafață utilă de peste 1.000 de metri pătrați și deține o mulțime de spații de recreere: un cinematograf, o sală de spectacole, un centru de fitness, o sală de biliard, una de bowling, o piscină interioară, una exterioară și o zonă de spa! Copleșitoarea fostă reședință a familiei Chivu mai are 5 dormitoare, 7 băi, 3 garaje, dar și un ponton!

Luna trecută, Cristi a absolvit Școala de Antrenori de la Coverciano, iar Inter i-a dat pe mână echipa Under 18. În trecut, el a pregătit formațiile U14 și U17 ale prestigiosului club din Milano.

Pentru a se dedica tot mai serios meseriei de antrenor, Chivu a decis să petreacă mai mult timp în capitala Lombardiei, acesta fiind motivul pentru care a cedat vila din apropierea Bucureștiului. 

Imagine de vis de pe teresa vilei
Livingul familiei Chivu
Așa arăta piscina lui Chivu
Piscină imensă în vila lui Chivu
O altă terasă din casa din Corbeanca
+11 FOTO

5,4 milioane de europe sezon a fost cel mai mare salariu pe care Chivu l-a avut în cariera de jucător, la Inter

A filmat o reclamă în palatul din Corbeanca

În septembrie 2014, alături de soţia sa, Adelina, dar şi de cele două fetiţe, Natalia şi Anastasia, Cristi Chivu a filmat timp de două zile pentru reclamele fostei companii UPC. "Am preferat ca totul să se înregistreze la noi în casă pentru ca şi copiilor să le fie mai uşor în timpul filmărilor. Singura condiţie pe care am pus-o a fost să le respectăm programul de somn", a povestit Adelina la momentul filmărilor. Conform unor surse din piața media, 50.000 de euro este suma pe care Chivu a primit-o pentru acest contract.

Imagini din timpul unei reclame TV
Livingul familiei Chivu
Imagine de vis de pe teresa vilei
Așa arăta piscina lui Chivu
Piscină imensă în vila lui Chivu
+11 FOTO

22 de milioane de euroera averea lui Chivu în 2018, conform Top 300 Capital

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
doomslayer
doomslayer  •  15 Octombrie 2020, 19:15

probabil o tzeapa de zile mari. sa cumperi o casa cu 6 milioane de euro in 2012 si sa o vinzi cu doar 7 milioane de euro dupa 8 ani este tzeapa anului. vad ca nimeni nu spune de asta. pai un apartament luat in 2012,acum valoreaza cel putin dublu. daca isi punea banii in banca cu dobanda de 5%,acum scotea aproape dublu. efectiv o tzeapa.

briceag
briceag  •  15 Octombrie 2020, 17:48

Probabil ca in vremurile de azi ar atrage mult si daca Romania are avea un campionat din top 5. Dar cine are? Acolo e vorba de niste tari fost imperialiste.

briceag
briceag  •  15 Octombrie 2020, 17:47
Postat de Domuta Dorin Valeriu pe 15 Octombrie 2020, 15:24

Si-a vandut omul casa, doar atat; se pare ca atata merita... Semnificatia gestului, adevarata Stire e insa alta : Chivu nu mai are de gand sa revina in Romania ! Desi mai are aici mama, sora, rude si prieteni. Si, zic eu, Naivul, niste datorii morale fata de tara in care s-a nascut si s-a format ... Vad doua atitudini la fotbalisti , la Chivu, Contra, Craioveanu, Galca o optiune, la Hagi sau Gica Popescu alta. Tu pe care dintre ele o respecti, cititorule !

Galca a primit o oferta din Danemarca si s-a dus. Era un proiect interesant, dovada ca a si promovat. Care-i problema? Poate omul isi doreste sa antreneze in Vest. Si Contra locuieste tot in Romania. Iar despre Chivu nu stim, daca a vandut la Corbeanca inseamna neaparat ca paraseste tara? Sa nu uitam ca prin 2017 era la Coverciano, la scoala de antrenori. Pe langa asta, Craioveanu nu prea-si mai doreste sa faca ceva in domeniul sportului. Lumea s-a schimbat, ca nu mai traim prin comunism. In Anglia Gascoigne si altii au probleme cu alcoolul si traiesc pe strazi, iar pe alti fosti mari internationali din fotbal poate ii gasim la New York. Sau pe plaja in Tailanda, daca nu in Dubai. Frumos ar fi sa se mai si adune dar pentru asta trebuie sa ai un mare oras si in care sa se adapteze. Eu stiu, un mare oras si poate nu pe vara-iarna, ci doar pe vara. Vezi ca multi nu se adapteaza la Paris. Trebuie sa isi doreasca sa traiasca undeva, sa se stabileasca si sa se integreze. Eu stiu, poate daca ai construi un mare oras modern in Romania de la 0. De betoane. Dar nici atunci pentru ca vremurile s-au schimbat. Lumea trage la plaja din ce am remarcat eu sau nu prea mai e atat de interesata sa si dea ceva inapoi sportului. Cei cu bani, de ei vorbesc.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează