GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV // VIDEO Traumele trăite de Gică Popescu după gratii: „Tata a murit de mândrie. Altceva a fost foarte, foarte greu de acceptat”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 decembrie 2019 15:00

Gică Popescu (52 de ani) a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”. Fostul căpitan al naționalei României a vorbit despre experiența traumatizantă din închisoare. 

„Am stat 20 de luni și ce nu te omoară te întărește. Nenorocirea a fost că s-a prăpădit tata și e greu de acceptat. Dacă nu se întâmpla ce s-a întâmplat pe 4 martie, tata era și azi în viață! Asta e cel mai greu de acceptat. Tata a murit de mândrie, i-a crăpat inima de mândru ce era.

Nu știu dacă m-a marcat pușcăria. A fost foarte, foarte greu de acceptat că 2 ani voi sta departe de copii. Ei au suferit enorm și s-au maturizat, dar eu voiam să fiu lângă ei. Nu e simplu. Să vă povestesc ceva. Pe 4 martie dimineața, cred, m-am dus la Casa Fotbalului să ne aranjăm locurile. Fiecare candidat avea un număr de invitați. Mi-am ales locurile și m-am urcat la pupitrul unde a doua zi trebuia să le vorbesc oamenilor. Să-mi prezint programul. M-am așezat și știam că am 75% șanse să ies, dar nu mă simțeam bine... Nu mă vedeam președinte... Am avut o stare incredibilă. Eu acolo trebuia să vin să vorbesc ca un președinte, dar am avut o intuiție incredibilă... Atunci mi-am zis: Băi, nu se poate! Trebuie să fiu președinte!”, a declarat Gică Popescu la „Prietenii lui Ovidiu”

Gică Popescu: „N-am primit semnale!”

„Înalta Curte avea opinie separată de condamnare! Președinta completului a dat achitare, celălalte doamne au dat rejudecare. Nu se știa asta, dar eu la Înalta Curte am avut opinie separată! Toată lumea zicea că o să fie copy-paste și la rejudecare, dar nu a fost.

Nu-mi aduc aminte dacă am primit semnale. Am mai fost întrebat dacă mi s-a transmis ceva... Niciodată! Sau poate mi s-a trasmis, dar eu nu le-am sesizat... Așa semnale clare să-mi zică să-mi văd de treabă, că ar fi mai bine să mă retrag, nu-mi aduc aminte”, a încheiat „Baciul”.

VIDEO // Toată emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” cu Gică Popescu invitat

Vezi și:

Gică Popescu și Ilie Năstase, iertați de Klaus Iohannis! Comunicatul emis de Administrația Prezidențială

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (15)
pierrecardin
pierrecardin  •  12 Decembrie 2019, 16:56

Inca mai este puscaria asta... de articol? :D

854605894625108
Silviu Apostol  •  12 Decembrie 2019, 13:02

"Tata a murit de mândrie, ..." ??? A fosta MANDRU ca ai intrat la puscarie , *** ? Nu cumva a murit de RUSINE ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

stormseeker
stormseeker  •  12 Decembrie 2019, 11:50

Pe taica-tu (Dumnezeu sa-l ierte) tu l-ai bagat in mormint mai Popescule. N-ai nici o scuza, stiai de la inceput ca faci ceva ilegal.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează