GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INEDIT

FOTO Here we go?! Cel mai celebru jurnalist sportiv i-ar fi scris unei românce: „M-am trezit așa...”

Fabrizio Romano i-ar fi scris româncei Maria Georgiana +15   FOTO
Fabrizio Romano i-ar fi scris româncei Maria Georgiana

Articol de - Publicat sambata, 10 iunie 2023 21:17 / Actualizat sambata, 10 iunie 2023 21:33

Maria Georgiana, creatoare de conținut pe o platformă pentru adulți, susține că celebrul jurnalist sportiv Fabrizio Romano, numărul 1 în materie de transferuri, i-ar fi scris.

Maria Georgiana, una dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut pentru adulți din România, cu peste un milion de urmăritor pe TikTok și aproape 100.000 de fani pe Instagram, a publicat la InstaStory o captură cu un presupus mesaj de la Fabrizio Romano.

+11 FOTO

Here we go?! Cel mai celebru jurnalist sportiv i-ar fi scris româncei Maria Georgiana

Celebrul jurnalist i-ar fi scris „Hey”, iar modelul a împărtășit imaginea cu urmăritorii ei. „M-am trezit așa”, a scris ea.

+11 FOTO

Interesată de fotbal, Maria îl urmărește pe Fabrizio Romano pe Instagram. După ce a publicat acea imagine, fanii fotbalului i-au „invadat” profilul. La ultima poză, majoritatea comentariilor fac trimitere la presupusul mesaj al lui Fabrizio.

Vezi și: 

Delia a zguduit internetul! Fosta iubită a selecționerului, imagini incendiare din piscină!
MONDEN
Delia a zguduit internetul! Fosta iubită a selecționerului, imagini incendiare din piscină!
Cuplul anului în sportul românesc! S-a iubit cu George Clooney și Vieri, acum e cu Georgian Cîmpeanu
LUPTĂ
Cuplul anului în sportul românesc! S-a iubit cu George Clooney și Vieri, acum e cu Georgian Cîmpeanu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
cobra
cobra  •  12 Iunie 2023, 12:37

Când cineva scrie " cel mai celebru" - înseamnă ca a cumpărat diploma de ziarist!!!! Fiind vorba de o femeie.. sigur nu a dat probele scrise , ci doar cele...( nu scriu că mă cenzurează - cel mai CELEBRU cenzor)

paolo16
paolo16  •  11 Iunie 2023, 13:21

Aia creatoare de continut pe site de adulti, asta de aici creatoare de continut pentru imerbi onanisti…

bogat
bogat  •  11 Iunie 2023, 11:21

Va dati seama ca Romano i-a scris “hey” acestei mari creatoare de continut pe platforme pentru adulti? Nu e clar daca asta va conduce la o serie de activitati sportive dar chiar si asa e evenimentul anului. E interesant ca pe timpuri bordelurile erau frecventate cu discretie, acum lucratoarele isi striga succesele pe net. Iar mesajele lor sunt preluate si propagate de jurnale altadata serioase. Sic transit gloria mundi.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează