GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ONLYFANS

FOTO Fiica adoptivă a lui Ilie Năstase și-a făcut cont pe Onlyfans: „Bună! Sânii mei se numesc Chloe și Coco” » Reacția fostului lider ATP

Charlotte Năstase, fiica adoptivă a lui Ilie Năstase, și-a deschis cont pe platforma „OnlyFans”. „Nu este nimic rușinos”, a transmis femeia în vârstă de 32 de ani. +20   FOTO
Charlotte Năstase, fiica adoptivă a lui Ilie Năstase, și-a deschis cont pe platforma „OnlyFans”. „Nu este nimic rușinos”, a transmis femeia în vârstă de 32 de ani.

Articol de GSP - Publicat joi, 26 mai 2022 21:38 / Actualizat vineri, 27 mai 2022 08:17

Charlotte Năstase, fiica adoptivă a lui Ilie Năstase, și-a deschis cont pe platforma „OnlyFans”. „Nu este nimic rușinos”, a transmis femeia în vârstă de 32 de ani.

Ilie Năstase și actrița Alexandra King s-au căsătorit în anul 1984. De-a lungul relației, au adoptat doi copii. Primul, în 1987, a fost Nicholas, iar trei ani mai târziu, familiei s-a alăturat și Charlotte. După divorț, ambii au rămas în grija Alexandrei King.

+16 FOTO

Fiica lui Ilie Năstase și-a făcut cont pe „OnlyFans”

Recent, Charlotte și-a deschis cont pe platforma „OnlyFans”, unde urmăritorii trebuie să plătească pentru a vedea conținutul.

„Bună, dragii mei! Bine ați venit pe pagina mea de OnlyFans. Sper să vă placă. Spuneți ce vreți! Să ne jucăm, baby. Sânii mei se numesc Chloe și Coco. Chloe este cel stâng, pentru că are litera L în el”, a fost mesajul surprinzător prin care Charlotte invită oamenii pe contul ei de „OnlyFans”.

Cum a reacționat Ilie Năstase

„Eu sunt eu și fiica mea e ea! Să facă ce vrea! Eu nu am văzut! Eu sunt la Paris, la Roland Garros, îmi văd de treaba mea!”, a fost reacția lui Ilie Năstase, potrivit Kanal D.

Ioana, actuala parteneră a lui Ilie Năstase, susține că fostul lider mondial îi trimitea bani săptămânal. „Am rămas șocată, trebuie să recunosc. Asta chiar dacă nu sunt multe care ne mai șochează multe în ziua de astăzi. Charlotte nu avea probleme cu banii. Tatăl ei, cel puțin de patru ani de când sunt eu cu Ilie, săptămânal îi trimitea bani. Sume foarte rezonabile… El e foarte implicat în creșterea tuturor copiilor pe care îi are”, a spus Ioana, potrivit Fanatik

VIDEO Ion Țiriac rupe tăcerea, despre Ilie Năstase: „Ori îl accepți cum este, ori îl arunci la gunoi. Eu la gunoi nu pot să-l arunc!”

Citește și alte știri din tenis:

Amicul lui Halep dă din casă, după eliminarea de la Roland Garros: „Am vorbit și intuiesc ce se întâmplă cu ea”

EXCLUSIV CTP, după eliminarea neașteptată a Simonei Halep la Paris: „Credeam că va fi altfel cu Mouratoglou” + „E și ceva bun în faptul că a pierdut acum”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (5)
irr78
irr78  •  27 Mai 2022, 14:35
Postat de misterx pe 26 Mai 2022, 22:18

Bă da urâtă e ???????????????? .

Sa dai si bani sa te uiti la asta..??

paolo16
paolo16  •  27 Mai 2022, 04:30

E a patra zi la rand cand publicati mizeria asta de stire. Chiar nu va e rusine, ba? Epigonilor!

scoby57
scoby57  •  26 Mai 2022, 22:45

Incredibil! D-le Ioanitoaia chiar nu aveti masura bunului simt? Ce cauta acest articol pe o pagina web dedicata sportului? Imi asum ce spun acum: Sa va fie rusine!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează