GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  IPOSTAZĂ

FOTO Anamaria Prodan, Adrian Thiess și Dan Capatos, aroganță de 1.600 de euro în ultima fotografie postată pe Instagram: „Ne-am gândit să bem o țuică fiartă” :)

Anamaria Prodan, Adrian Thiess și Dan Capatos, într-un moment de relaxare la un restaurant de fițe din București // Sursă foto: Instagram Anamaria Prodan
Anamaria Prodan, Adrian Thiess și Dan Capatos, într-un moment de relaxare la un restaurant de fițe din București // Sursă foto: Instagram Anamaria Prodan

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 mai 2019 20:03

Anamaria Prodan, 46 de ani, epatează cu fiecare ocazie pe rețelele de socializare cu viața luxuriantă pe care o duce și stilul său extravagant.

Azi, pe contul de Instagram, Anamaria Prodan a postat o fotografie în care se afla alături de omul de afaceri Adrian Thiess și realizatorul TV Dan Capatos (46 de ani) într-o locație de lux din Capitală, un restaurant situat pe Șoseaua Nordului.

Cei trei s-au fotografiat având pe masă o sticlă de șampanie „ Armand de Brignac Brut Gold”, care costă pe site-urile de specialitate nu mai puțin de 1.600 de euro.

Anamaria Prodan a presărat și o ironie în descrierea fotografiei: „Pentru că plouă afară, noi ne-am gândit să bem o țuică fiartă”:).

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (36)
akoloro
akoloro  •  14 Mai 2019, 01:26

https://www.finestore.ro/armand-de-brignac-brut-gold.html?gclid=EAIaIQobChMIh7eYzcaZ4gIVyR0YCh3z8AUQEAAYASAAEgLGUPD_BwE Pretul este departe de cel mentionat!

103196710874764
Dizidentul Inutil  •  12 Mai 2019, 13:14

Cine stie ce figuri din showbiz-ul romenesc apar pe discurile hard ale lui Ciobanu si de care acest *** stie... dupa cum afirma . Acum o fi curtat si cumparat cu o tzuica fiarta transformata in nu stiu ce sampanie scumpa. Daca te gindesti ca acest individ a lucrat pentru IRINEL CoLUMBEANU ce recent a fost dat in vileag de CNSAS ca turnator iar Serghei Mizil are numai cuvinte de..."lauda" la adresa acestui individ ce spunea ca s-a imbogatit dupa ce la oprit unul din Suedia pe la revolutie daca este interesat de nu stiu ce centrale telefonice. Pai toti de pe acolo imbogatiti au povest care mai de care. SI daca au reusit inseamna ca multi i-au crezut si inca o mai fac. De Prodanca ce sa mai spui. Maica-sa a fost amanta lui Socaciu si era maritata si toate astea pe cind era in cenaclul altui neica nimeni fabricat de UTC anume Luciam Avramescu si ei incuract cu o cintareata de muzica populara. Toata lumea ce activa in acel cenaclu ca replica la cenaclul lui Paunescu stie. Niste rusini care au incercat orice pentru a nu muri de foame de la mariaj facut copii cu unul care pleca prin loterie in SUA pina la revenire si murind in distractii prin vox maris a ajuns sa fie cunoscuta de toti ca o neisparavita lipsita de bun simt. Pai rusinea face diferenta dintre un om destept si unul neuronless. De acest Thiess care este impins in fata de o asazisa masonerie este un mitoman. Asa ca iata-i pe toti trei in splendoarea lor. Si citi nu fac bale uitindu-se la aceste

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1820286404721008
Nedelcu Constantin  •  12 Mai 2019, 09:37
Postat de Marian Falcuta pe 12 Mai 2019, 07:07

Trei imbogatiti care se cred buricul pamantului...stati linistiti ca sunteti muritori ca toti ceilalti,niste grandomani,sa le fie rusine !!

Totdeauna m-am intrebat ...ce au facut aceste nulitați si nu numai ei pentru tara asta ?

Vezi toate comentariile (36)
Comentează