GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORT & BEAUTY

FOTO Andreea Bănică, superhot și la 41 de ani: „Mănânc amandine cu tava, dar am noroc cu sala”

Articol de - Publicat duminica, 20 octombrie 2019 09:46

Andreea Bănică este una dintre cele mai longevive și mai de succes artiste de la noi, cu o carieră ce se întinde pe aproape două decenii.

Andreea s-a lansat în muzică cu trupa Exotic, urmată de Blondy, dar a rămas în atenția publicului prin cariera solo.Artista de 41 de ani se menține în formă și asta pentru că nu lipsește din sala de fitness.  

Fac mult sport, de trei ori pe săptămână, iar acesta mă ajută să îmi dezvolt masa musculară. Atunci când mă duc la sală nu îmi lucrez toate masele musculare într-o singură şedinţă, într-o singură zi. O zi lucrez partea superioară, alta zi partea inferioară şi tot aşa”, spune Andreea. 
 

Vedeta a ajuns să cântărească 76 de kilograme în timpul sarcinii, iar acum se poate lăuda cu o siluetă de invidiat. În prezent am 57-59 de kilograme, iar dieta urmată după naştere nu doar că a ajutat-o să slăbească rapid, dar să se şi menţină. 

+24 FOTO

„Sport nu puteam face după cezariană și nu aș recomanda să vă apucați atât de repede de dietă și sport după naștere! Am mâncat fără să simt nevoia de altceva, 3 mese pe zi principale și două gustări. Am mers la mare foarte mult, am înotat, am mers pe nisip și am mâncat mult pește”, recunoaște artista. 

Chiar dacă e mereu atentă la ce mănâncă, Andreea are o plăcere gastronomică ascunsă: „Mănânc amandine cu tava! Mănânc mult, mult, înainte să împart! Ca să transmiţi energie trebuie să fii tu în primul rând ok cu tine şi imaginea ta, să te simţi bine în pielea ta”. 

„Mulțumesc lui Dumnezeu mereu mi-a plăcut să arăt bine, să fiu un exemplu. Sunt într-o continuă dietă toată viața pentru că am tendință de îngrășare” 
Andreea Bănică, artistă 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (3)
176901212832165
Dan Petnaise  •  20 Octombrie 2019, 16:05

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1wolf29
1wolf29  •  20 Octombrie 2019, 11:37

Doar apa in care se balaceste mai e superhot!!

pierrecardin
pierrecardin  •  20 Octombrie 2019, 11:04

In primul rand ca nu e superhot deloc. In al doilea rand, pe langa amandine cu tava, mananca si maro pentru ca nu poti manca tone de zahar procesat si cu niste sala sa arati ok.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează