GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORT&BEAUTY

FOTO Cântăreața Iulia Dumitrache face fitness-balet pentru a se menține în formă: "Sportul e perfect pentru zilele stresante"

Articol de - Publicat duminica, 22 iulie 2018 10:40

Iulia Dumitrache face fitness-balet, un program nou de antrenament care combină eleganța pașilor de balet clasic cu energia mișcărilor de gimnastică aerobică

Iulia e o artistă ce a cucerit juriul și publicul în urmă cu 5 ani la "Vocea României". După participarea la emisiunea de la ProTV, datorită timbrului vocal inconfundabil și show-ului energic, cariera ei a pornit pe un drum ascendent. Până în prezent, Iulia a lansat piese cu sute de mii de vizualizări pe YouTube, iar la fiecare concert solista reușește să ridice publicul în picioare.

Chiar dacă în această perioadă are un program infernal, cu zeci de apariții la TV și ocupată cu interviurile, odată cu lansarea piesei și a videoclipului "Răni deschise", Iulia face tot ce poate pentru a ajunge și la sala de sport.

"Trebuie să recunosc că sportul este un «rău» necesar! Un stil de viață sănătos este perfect pentru zilele stresante sau atunci când vrei să te relaxezi. Din ce în ce mai multă lume merge la sală pentru că a devenit deja un "must do", o necesitate. Eu merg de două ori pe săptămână și fac fitness-balet! E foarte util pentru că-ți tonifiază tot corpul. Timp de o oră fac un anumit tip de exerciții și abia mai pot pleca de acolo. Se văd altfel picioarele și abdomenul după un astfel de exercițiu", povestește Iulia.

"Alerg de colo, colo"

Blonda de 28 de ani recunoaște că nu ține urmează un regim alimentar, dar are un antrenor care o ajută cu cele mai utile sfaturi atunci când are nevoie: "Nu prea mă pot abține de la ciocolată. Ce să facem, micile plăceri ale vieții... În schimb, am un antrenor personal, de fapt e o fată super de treabă care are grijă de mine. O cheamă Cătălina Popescu și este cea alături de care lucrez la fitness-balet. Ne înțelegem senzațional și știe exact ce am de făcut în ora de «stres» maxim!".

Pe lângă proiectele personale și concertele pe care le are, Iulia cântă și la două emisiuni de televiziune, ambele de la Kanal D, Wowbiz și Roata Norocului. "Am un program superaglomerat, însă n-am ce face, trebuie să fac față. Alerg de colo, colo, dar sunt OK, chiar nu mă plâng. Pentru mine vine o vară plină, cu multe evenimente, concerte, filmări și, desigur, pe viitor sper la cât mai multe piese noi pentru cei care mă ascută. Dacă mi s-ar propune să fac imnul unei echipe de fotbal? Hmmm... De ce nu? Cred că ar fi supertare experiența. Pentru mine ar însemna o nouă provocare pe plan profesional și n-aș zice nu. Uite, din păcate, nu am fost niciodată la un meci de fotbal pe stadion. Chiar vreau să merg în perioada care vine, atunci când o să am puțin timp liber. Vreau să trăiesc cu pasiunea unui suporter adevărat un derby pe stadion", recunoaște Iulia.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează