GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  RELAȚIE

FOTO Cătălina Ponor are un nou iubit! E cu 18 ani mai mare ca ea

Articol de GSP - Publicat joi, 13 februarie 2020 14:22

Cătălina Ponor a trecut peste despărțirea de Tommy Ramos și are un nou iubit, pe Bogdan Jianu.

Actorul, regizorul și scenaristul Bogdan Jianu are de doi ani o relație cu Ponor. Cătălina (32 de ani) și Jianu (50) se cunosc de 14 ani, când ea avea o relație cu Tommy Ramos, iar el era căsătorit cu Julia Chelaru, notează click.ro. În ultimii doi au început să formeze un cuplu. 

„Cătălina şi Bogdan se iubesc de aproape doi ani, au o relaţie frumoasă, curată. Au în comun iubirea pentru animale, pentru câini şi cai. Bogdan îl interpretează de 7 ani pe Vlad Ţepeş în filmele sale, iar gimnasta a fost prezentă de multe ori la reprezentaţiile lui. Tot el i-a predat primele lecţii de echitaţie”, a declarat o un prieten de-ai celor doi, pentru sursa citată.

+31 FOTO

Recent, Cătălina a decis să scape de tatuajul făcut pentru Tommy Ramos, gimnastul din Puerto Rico alături de care a trăit o poveste de dragoste până în 2015. „I love him” era mesajul pe care Ponor și l-a tatuat pentru Ramos și pe care și l-a șters. 

„Aproape 14 ani în care am învățat multe. Ai fost lângă mine, am crescut cu tine, m-ai încurajat, m-ai ridicat și, chiar dacă am căzut, tot acolo ai fost. Pentru asta îți mulțumesc! La mulți ani, Bog. Să îți dea Dumnezeu tot ceea ce îți dorești”, a scris Ponor pe Instagram de ziua lui Jianu.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (3)
1189594351073689
Vladescu Mircea  •  13 Februarie 2020, 15:56

Acum , daca ne-ati anuntat ca are si asta in sfarsit un *** , poate nu ne mai terorizati cu ce frumoasa e , ce desteapta e , ce bine arata !!!!!! Sud americanul probabil ca plange si acum de dorul ei !!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

749913671784643
Razvan Marcel  •  13 Februarie 2020, 15:14

Pai a avut 2 tătici, amundoi a încurajat-o, etc

alexandru_p
alexandru_p  •  13 Februarie 2020, 15:06

mai mare DECAT ea. sau ati facut scoala in filipestii de padure?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează