GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INEDIT

FOTO Ce mai face Nicolae Mitea după ce s-a lăsat de fotbal: "Trăim într-o lume rea"

Articol de GSP - Publicat marti, 04 decembrie 2018 15:38

Nicolae Mitea, 33 de ani, a fost una dintre cele mai mari speranțe ale fotbalului românesc, dar a eșuat înainte de a confirma. Și-a încheiat prematur cariera de fotbalist, iar în prezent nu mai este deloc implicat în lumea fotbalului.

Fostul jucător de la Ajax Amsterdam susține, însă, că și-a găsit liniștea și se simte împlinit din toate punctele de vedere, conform libertatea.ro.

Mitea a vorbit despre situația lui actuală:

„Mă bazez pe terenuri, sunt în domeniul imobiliar. Am ieşit din lumea fotbalului, doar mai urmăresc meciurile, mă uit la emisiuni. Punct…”

Chiar dacă o duce bine, fostul ”lăncier” e dezamăgit de zvonurile care au apărut despre el. "M-am obişnuit cu lumea asta rea în care trăim: că am datorii, că am vândut casa. Din această cauză nici nu vreau să mai vorbesc, să apar, să dezmint…”, a mai spus Mitea.

După despărțirea de Andreea Tonciu, Nicolae Mitea s-a căsătorit cu Irina, iar împreună cu ea are o fetiță de un an și jumătate, pe nume Ariana.

A jucat ultimul meci de fotbal în septembrie 2011, pentru Petrolul. A mai avut o încercare de revenire la Concordia Chiajna, în sezonul 2013-2014, însă nu a bifat nicio partidă!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează