GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ITALIA

FOTO Cea mai pătimașă susținătoare a lui Lazio și-a ținut promisiunea: poză doar cu mască!

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 ianuarie 2021 11:35 / Actualizat sambata, 16 ianuarie 2021 11:59

Anna Falchi a postat încă o fotografie nud, după ce Lazio a învins-o pe Roma în derby-ul „Cetății Eterne”, scor 3-0.

La 48 de ani, Anna Falchi, blonda născută în Finlanda, la Tampere, și devenită una dintre cele mai cunoscute actrițe și prezentatoare de televiziune din Italia, arată minunat. Tocmai a postat o altă poză nud pe Instagram. O altă promisiune respectată, după cum se vede în galeria foto. 

+10 FOTO

Fanatică susținătoare a lui Lazio, Anna a anunțat în urmă cu câteva zile: „Dacă biancoceleștii câștigă derby-ul, voi pune pe rețelele de socializare o fotografie în care apar doar cu masca pe chip”. Masca anti-coronavirus.

După 3-0 în fața Romei, imaginea mult așteptată a apărut rapid. Cu un mic comentariu de suporter pătimaș: „S-a încheiat cel mai important și mai vibrant meci al Capitalei!!! Trăiască Lazio și întreaga echipă, marele Immobile care nu ne dezamăgește niciodată și «lupul» Luis Alberto. Ce s-ar mai putea spune? Trei și se așterne tăcerea”.

Citește și alte articole:

Sexy-impresara Laurette Nogo, furioasă după scandalul provocat de Magaye Gueye: „Nu am relații intime cu fotbaliști! Sunt soția și amanta unui singur bărbat”

FOTO // UPDATE Magaye Gueye, reacție după petrecerea în jacuzzi cu două femei: „Cortacero mi-a făcut viața un calvar! Am semnat deja un nou contract”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează