DIVERSE  ·  SPORT&BEAUTY

FOTO Claudia Pavel e mereu atentă la detalii: „Nu pot să trăiesc fără sport”

Articol de — Duminica, 21 Aprilie

Cântăreața Claudia Pavel încearcă să se pună pe picioare după ce a participat la Ferma și a decis să se mute în sala de antrenament.

Claudia și-a făcut debutul muzical la 15 ani, în trupa Candy, iar apoi a decis să continue ca artist solo, unde a lansat numeroase hit-uri în România. A avut multe ocazii să o ia de la zero, dar și-a găsit universul în Noah, fiul ei.

De curând a participat la show-ul Ferma, de pe Pro TV, iar de câteva săptămâni s-a întors acasă. "M-am resimțit când am ieșit, mi-am făcut niște controale, mi-am revenit. Păstrez, în schimb, o oboseală cronică! A fost o perioadă grea, agitată, cu mult consum nervos și cu somn puțin", recunoaște artista de 34 de ani.

Ca să se pună repede pe picioare, Claudia a apelat la sport. "După perioada petrecută în Fermă, fără sport, acum am reînceput să merg la sală. Încerc să ajung în fiecare zi. Sportul este foarte important pentru mine, face parte din viața mea și nu pot să trăiesc fără să fac sport. Chiar nu mă simt bine dacă nu fac sport o perioadă! Pe lângă mersul la sală, îmi place să alerg pe stadion și să înot. Însă doar vara, la mare", spune Claudia.

Claudia Pavel +20 FOTO

Cu un corp de invidiat, Claudia nu are un antrenor, dar e atentă la tot ce mănâncă. "Știu ce am de făcut când merg singură la sală și la orele de aerobic. Nu am un antrenor, cred că n-am nevoie. De regim nu cred că poate fi vorba, dar cunosc regulile de bun-simț și încerc să le respect cât pot de mult.

Dimineața îmi place să mănânc cereale, în care îmi pun eu tot felul de semnințe de in, afine, banane, semințe de chia ori îmi fac un smoothie. Din când în când, dacă mă trezesc cu pofte grave, voi mânca o omletă, pentru că ador ouăle. Mănânc pește, somon, ton".

"Vara trecută am mers la un campionat de baschet. La fotbal, trebuie să recunosc, nu am fost niciodată! Când eram în Los Angeles îmi plăcea să merg la meciurile de hochei"
Claudia Pavel, artistă

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
02:00 Fotbal, Copa America

Japonia - Chile

Eurosport
12:00 Tenis, WTA

Turneul din Mallorca

Digi 2, Digi 3
13:00 Tenis, ATP

Gerry Weber Open

Digi 4
13:30 Tenis, WTA

Turneul din Birmingham

Digi 2
18:50 Scrimă

Campionatul European: Dusseldorf

Eurosport
19:30 Fotbal, EURO 2019

România - Croaţia

TVR 1
22:00 Fotbal, EURO 2019

Anglia - Franţa

TVR 1
Program TV complet

U21

Acum, în direct din redacție

Urmărește aici

acum!
×