GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  APARIȚIE

FOTO Cristi Chivu duce o viață de lux după retragerea din fotbal » S-a fotografiat alături de Clive Owen, supervedetă la Hollywood

Cristi Chivu și Clive Owen
Cristi Chivu și Clive Owen

Articol de GSP - Publicat luni, 25 martie 2019 16:04

Cristi Chivu, 38 de ani, se bucură din plin de viața bună pe care o duce după ce și-a încheiat cariera de fotbalist profesionist.

Câștigătorul UEFA Champions League în 2010, cu Inter, a postat pe contul său de Instagram o poză cu vedeta de la Hollywood, Clive Owen, 54 de ani

Owen este un actor britanic care a câștigat Globul de Aur și un Premiu BAFTA și a fost nominalizat la Premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar pentru rolul din filmul Ispita. A mai jucat în Sin City, Derailed, Inside Man, Children of Men și The International.

În acest moment, fostul căpitan al echipei naționale a României este antrenor al echipei U14 a celor de la Inter Milano.

Vezi și: GALERIE FOTO Alexandra Stan are o formație preferată » A primit un tricou personalizat cu numărul 10 de la Fenerbahce: „Cred că acum sunt parte din echipă”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
10218091723027299
Monica Ivan  •  25 Martie 2019, 20:34

Sunteti *** dar o stiti. Faceti un efort si terminati cu articolole acestea de can can ieftin. Respectati meseria de jurnalist si respectati cititorii media.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

para.para
para.para  •  25 Martie 2019, 19:13

Deci, conform ambalatorilor de guvizi, oricine isi face selfie cu vre-un neica nimeni trecut pe la Hollywood, duce o viata de lux. Asta ma face sa cred ca voi, toti ambalatorii de guvizi de-aia tineti cu fcsb, pentru ca actionati doar la comenzile lui gigi becali.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează