GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ANTENA 1

Ovidiu Ioanițoaia, transformat în Beethoven la emisiunea Scena Misterelor de la Antena 1

Articol de GSP - Publicat joi, 18 aprilie 2019 21:32

Ovidiu Ioanițoaia, directorul Gazetei Sporturilor, a fost personaj mascat în Beethoven în emisiunea prezentată Scena Misterelor de Dan Negru la Antena 1.

Andrei Duban, Dorian Popa, Rona Hartner, Pepe, Cosmin Seleși, Diana Munteanu și ceilalți jurați au încercat să-și dea seama cine s-a costumat în compozitorul Ludwig van Beethoven.

Dorian Popa a spus că în spatele măștii se află Ion Iliescu, în timp ce Diana Munteanu și-a dat seama imediat că e vorba de Ovidiu Ioanițoaia când directorul Gazetei a început să vorbească: „E o voce pe care o recunoști la orice oră”.

antena1 +2 FOTO

Vezi și:

VIDEO Hermannstadt e aproape de revenirea la Sibiu! Se lucrează la ultimele detalii ale stadionului

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
thiem
thiem  •  19 Aprilie 2019, 10:09
Postat de John Blackstar pe 18 Aprilie 2019, 23:02

fara sa vreau am vz emisiunea , este ovidiu ioanitoaia , l am recunoscut dupa voce ...cre ca aveam vreo 14 ani cand ascultam procesul etapei la pro tv ,m-a teleportat in copilarie :)))

A a fost sau nu a fost blat?

2082916938655047
John Blackstar  •  18 Aprilie 2019, 23:02

fara sa vreau am vz emisiunea , este ovidiu ioanitoaia , l am recunoscut dupa voce ...cre ca aveam vreo 14 ani cand ascultam procesul etapei la pro tv ,m-a teleportat in copilarie :)))

dinamo_fan
dinamo_fan  •  18 Aprilie 2019, 22:30

ce treaba are fotbalul cu personajul respectiv ? si invers.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează