GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MONDEN

FOTO Diego Simeone s-a căsătorit a doua oară, în secret, cu fosta iubită a dansatorului Joaquin Cortes » E cu 16 ani mai tânără ca el și arată fabulos!

Carla Pereyra, Diego Simeone +10   FOTO
Carla Pereyra, Diego Simeone

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 iunie 2019 13:02

Nunta lui Sergio Ramos cu Pilar Rubio a fost cel mai mediatizat eveniment monden al anului în Spania, iar la polul opus s-a situat nunta intimă a lui Diego Simeone, 48 de ani, cu iubita sa, Carla Pereyra, 32 de ani.

Perechea a ținut totul secret și a anunțat abia la final, pe Instagram, că a avut loc evenimentul de la Buenos Aires:

„Azi ne-am căsătorit civil, în fața familiei și a prietenilor, într-o ceremonie intimă. Suntem foarte fericiți!”.

Diego Simeone a mai fost căsătorit cu Carolina Baldini, cu care are trei băieți, toți fotbaliști: Giovanni, Gianluca și Giuliano. Cu noua soție, Carla, tot argentiniancă, are două fete: Francesca și Valentina.

Carla e fotomodel și prezentatoare TV și a mai avut o relație foarte mediatizată, acum 10 ani, cu dansatorul Joaquin Cortes, cu aproape 20 de ani mai mare ca ea. A mai fost cu Antonio de la Rúa, fostul iubit al Shakirei. Cu antrenorul lui Atletico Madrid, Diego Simeone, e împreună din 2014.

Carla Pereyra, Diego Simeone +11 FOTO

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ioan1964
ioan1964  •  16 Iunie 2019, 18:43

ASTA da antrenor! Viata de familie este una iar profesionalismul alta!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează