GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PARTENERIAT

FOTO Fără McDonald's în Satul Olimpic » CIO a încheiat colaborarea cu lanțul fast-food, după peste 40 de ani

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 iunie 2017 16:39

Lanțul McDonald's și-a încheiat parteneriatul de peste 40 de ani cu Comitetul Olimpic și Sportiv Român (CIO), informează agenția Reuters, citată de News.ro.

Ultima înțelegere expira la finalul JO de la Tokyo, din 2020, însă cele două părți au ajuns la un acord de încheiere a parteneriatului cu 3 ani mai devreme.

McDonald's făcea parte din grupul de sponsori care contribuiau cu peste un miliard de dolari într-un ciclu olimpic, de patru ani.

"Într-un peisaj de afaceri aflat azi într-o evoluție rapidă, înțelegem că McDonald's caută să se concentreze pe alte priorități de afaceri. Din aceste motive, am convenit de comun acord să mergem pe căi diferite", a declarat Timmo Lumme, director de marketing al CIO.

La Jocurile Olimpice de la Rio, reporterii Gazetei au surprins imagini cu sportivii care luau cu asalt restaurantul McDonald's din Satul Olimpic, de unde își puteau lua mâncare gratis.


Echipa României de scrimă a mers la restaurant. Sursa foto: Simona Gherman Facebook

După cum relata Washington Post, în fața celebrului lanț de magazine fast-food sunt, permanent, oameni care așteaptă să ridice meniuri gratis.

"Coada e atât de lungă, încât lumea o folosește, la propriu, ca să joace volei" Jessica Javelet, o jucătoare americană de rugby

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
cneius
cneius  •  16 Iunie 2017, 17:45

Foarte bine! Junk-food...nu are ce cauta in sport.

1391972634181505
Adrian Popescu  •  16 Iunie 2017, 17:20

Cât de deontologic este să pui sportivi români mâncând alimente McDonalds dar nu scrii despre ziaristii tai care au rupt tejghelele pentru aceasta mancare!Bravo GSP, bravo Tolo!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează